Κομμάτα - Σαμαράς: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Η αποκάλυψη της ηθοποιού στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;»

Δείτε όσα είπε πρόσφατα η Κωνσταντίνα Κομμάτα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους έκαναν ο Γιώργος Σαμαράς με την Κωνσταντίνα Κομμάτα.

Κομμάτα για Σαμαρά: «Μετά το παιδί έχουμε δεθεί περισσότερο!»

Το ερωτευμένο ζευγάρι υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με την ηθοποιό να αποκαλύπτει τα ευχάριστα στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;», όπου βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Τετάρτης (08/03).

Ο Γιώργος Σαμαράς με την Κωνσταντίνα Κομμάτα στο Ελευθέριος Βενιζέλος - Φωτογραφία NDP

Ο Γιώργος Σαμαράς με την Κωνσταντίνα Κομμάτα στο Ελευθέριος Βενιζέλος - Φωτογραφία NDP

Κωνσταντίνα Κομμάτα: Η εντυπωσιακή βραδινή εμφάνιση με boho φόρεμα

«Ο Γιώργος ήταν πάντα εκεί, μετά τον ερχομό του παιδιού. Εγώ κάπου χάθηκα. Για μία νέα μαμά είναι λίγο πιο δύσκολο, αλλάζουν τα πάντα. Ο Γιώργος βοηθάει πολύ στο μεγάλωμα του παιδιού. Την κάνει μπάνιο, την ταΐζει. Ήταν εκείνος που άλλαξε την πρώτη πάνα της μικρής. Έλεγα ότι θα είμαι κουλ, αλλά στην εικόνα ενός μικρού εύθραυστου πλάσματος, εγώ τα έχασα. Ο Γιώργος μου είπε ότι θα με βοηθήσει εκείνος», ανέφερε αρχικά η Κωνσταντίνα Κομμάτα.

«Με τον Γιώργο δεν έχουμε παντρευτεί, κάναμε ένα σύμφωνο. Δεν ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Μέχρι τον θρησκευτικό… Όταν άρχισαν οι προετοιμασίες της βάφτισης και είδα πόση δουλειά θέλει όλο αυτό, είπα να το αφήσουμε λίγο ακόμη, για να το ευχαριστηθούμε. Ακόμα δεν έχει γίνει θρησκευτικός γάμος, τώρα είδομεν», συμπλήρωσε η ίδια. 

Θυμίζουμε πως ο πρώην ποδοσφαιριστής και η σύντροφός του είναι μαζί περίπου 9 χρόνια με τον ερχομό της κόρης τους να επισφραγίζει την αγάπη τους. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top