Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Με ζόριζε η αναγνωρισιμότητα των γονιών μου»

Όσα είπε η «Ζέτα» από το Αυτή η νύχτα μένει

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Ηλιάνας Μαυρομάτη στην εκπομπή Ελένη

Βρέθηκε στα φώτα της δημοσιότητας από τις πρώτες ημέρες της ζωής της, αφού είναι η κόρη της ηθοποιού και μετέπειτα πολιτικού Λίλας Καφαντάρη και του αείμνηστου ηθοποιού Βασίλη Μαυρομάτη

Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Μου έκαναν πρόταση γάμου, δέχτηκα και έφυγα»

Ο λόγος για την Ηλιάνα Μαυρομάτη που φέτος πρωταγωνιστεί ως «Ζέτα» στην τηλεοπτική σειρά Αυτή η νύχτα μένει, και βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη με τη μητέρα της, Λίλα Καφαντάρη

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη με τη μητέρα της, Λίλα Καφαντάρη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Τη φοβόμουν λιγάκι την τηλεόραση. Φοβόμουν την έκθεση αυτού του μεγέθους. Πιο μικρή ένιωθα και ανέτοιμη τεχνικά να την αντιμετωπίσω», εξομολογήθηκε αρχικά.

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη ποζάρει με τη μητέρα της, Λίλα Καφαντάρη

«Ίσως το γεγονός πως οι γονείς μου ήταν κι οι δυο ηθοποιοί να με είχε τρομάξει λίγο. Καθώς μεγάλωνα κι εισέπραττα από σπόντα αυτή την ένταση της προβολής και της αναγνωρισιμότητας που είχαν οι δικοί μου, δεν ήταν εύκολο. Ήταν δύσκολο για μένα όταν ήμουν παιδί να διαχειριστώ το κομμάτι της αναγνωρισιμότητάς τους. Ήμουν ένα παιδί που δεν ήταν πάρα πολύ εξωστρεφές. Είχα ανάγκη την ησυχία και την ιδιωτικότητα οπότε, αυτή η προσοχή που εισπράτταμε οικογενειακώς, με ζόριζε. Ίσως για αυτό όταν μπήκα σε αυτήν τη δουλειά να προτίμησα το θέατρο που είναι πιο προστατευμένα τα πράγματα…» ανέφερε σε άλλο σημείο η ηθοποιός, συμπληρώνοντας: «Τώρα βλέπω ότι τα πράγματα είναι πιο απλά από ό,τι νόμιζα. Νιώθω ότι είμαι και πιο έτοιμη καλλιτεχνικά». 

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη ξεχώρισε φέτος τηλεοπτικά μέσα από τη σειρα του Alpha, Αυτή η νύχτα μένει

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη ξεχώρισε φέτος τηλεοπτικά μέσα από τη σειρα του Alpha, Αυτή η νύχτα μένει

«Στηρίζω κι ακολουθώ τις επιλογές μου μέχρι τέλους 100%. Μέχρι στιγμής δε νιώθω ότι έχω κάνει πολύ σοβαρά λάθη. Ό,τι έχω επιλέξει να κάνω, το έχω ζήσει στο 100%. Δεν έχω νιώσει ποτέ πως κάτι που επέλεξα να κάνω ήταν μεγάλο λάθος. Μιλάω και για τη δουλειά μου και τα προσωπικά μου» εξομολογήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη.

Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Οι ερωτικές σκηνές με τον Μπισμπίκη είναι ενδιαφέρουσες»

Όσο για το πώς έχει καταφέρει να διαφυλάξει μέχρι σήμερα την προσωπική της ζωή, είπε: «Βγαίνω πολύ και δεν κρύβομαι, αλλά ταυτόχρονα δεν έχω την τάση να εκθέτω την προσωπική μου ζωή. Αν ξέρω ότι κάπου θα υπάρχουν δημοσιογράφοι, θα φροντίσω να είμαι πιο προσεκτική ή αν μου γίνει μια πιο προσωπική ερώτηση θα προσέξω πως να απαντήσω. Είχα πάντα την αίσθηση ότι για να ασχοληθούν με αυτά τα πράγματα θα πρέπει να είσαι ή πολύ μεγάλη σταρ ή να τα προκαλέσεις. Εγώ, ούτε μεγάλη σταρ είμαι, ούτε το προκαλώ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top