Ευανθία Ρεμπούτσικα: «πολλές φορές πέρασα δύσκολα»

Οι δύσκολες στιγμές, η οικογένειά της και η Θεοδωρίδoυ

Ευανθία Ρεμπούτσικα: «πολλές φορές πέρασα δύσκολα»

«Στη ζωή μου έζησα πολλές φορές και προδοσίες και ψέματα, πίκρες και λύπες», δηλώνει η Ευανθία Ρεμπούτσικα, χαρακτηρίζοντας την ζωή της πηγή έμπνευσης. Επίσης, μιλά για τον γάμο και την οικογένειά της, αλλά και για την συνεργασία της με την Νατάσσα Θεοδωρίδου και τους εμπορικούς τραγουδιστές που εκτιμά.

Στο ξεκίνημά της συνεργάστηκε με τον Μίκη Θεοδωράκη και το ταλέντο της την έφερε γρήγορα στην καταξίωση. «Έχω σαν βάλσαμο την μουσική... Βρήκα ένα αποκούμπι που μου έκανε και μου κάνει καλό στη ζωή μου», λέει η ίδια στο περιοδικό «Εγώ Weekly» .

Στο ευρύ κοινό έγινε γνωστή από την «Πολίτικη Κουζίνα», αποτυπώνοντας μουσικά την αγάπη της για την Πόλη την οποία και γνώρισε το 2000.

Τότε ήταν που συνεργάστηκε με την Νατάσσα Θεοδωρίδου. «Δουλέψαμε κάτω από καλές συνθήκες, μέσα σε μια όμορφη ατμόσφαιρα», λέει η στιχουργός και συνεχίζει: «δεν θα στεναχωρηθώ για την επιλογή της Νατάσσας (σ.σ. που επέστρεψε στα μπουζούκια διακόπτοντας την συνεργασία τους). Έτσι κι αλλιώς, η Νατάσσα εκεί ήταν, έτσι τη βρήκα.... Δεν κατηγορώ εκείνους που δουλεύουν στα μπουζούκια γιατί και εκεί υπάρχουν καλλιτέχνες που μπορούν ν�� τραγουδήσουν εξαιρετικά».

Από τους λεγόμενους εμπορικούς καλλιτέχνες πιστεύει πως ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Γιώργος Αλκαίος θα μπορούσαν να κάνουν κάτι μαγικό αν είχαν ένα καλό τραγούδι.

«Έχει μεγάλη αξία για μένα η οικογενειακή ζωή. Θέλω να ζω ήρεμα», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Ευανθία Ρεμπούτσικα, που είναι παντρεμένη με τον συνθέτη Παναγιώτη Καλαντζόπουλο και έχουν δύο παιδιά.

Η ίδια δεν διστάσει να εξομολογηθεί τον έρωτά της για τον σύζυγό της, με τον οποίο γνωρίστηκε όταν σπούδαζαν στο Παρίσι και μεγάλωσαν μαζί, αλλά και να παραδεχθεί πως υπήρξε ανταγωνισμός και εντάσεις μεταξύ τους που τελικά ξεπεράστηκαν.

«Πολλές φορές στη ζωή μου πέρασα δύσκολα. Έτσι άρχισα να γράφω μουσική... Τα βάζω πολλές φορές με τον εαυτό μου, κάνω σκληρή αυτοκριτική, τον τιμωρώ», αναφέρει η δημιουργός και προσθέτει πως έχει βιώσει αχαριστία και προδοσία από φίλους, παρέες και συνεργάτες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top