Μπουράκ Χακί: «Μεγάλη τραγωδία στην Τουρκία - Ευχαριστούμε την Ελλάδα»

Είναι γνωστή η αγάπη του Τούρκου σταρ για τη χώρα μας

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Μπουράκ Χακί στον ΑΝΤ1

Στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε ο Μπουράκ Χακί με αφορμή τη σειρά Η Γέφυρα στην οποία πρωταγωνιστεί

Μπουράκ Χακί για σεισμό στην Τουρκία: «Τους χάσαμε, είναι νεκροί»

Ο Τούρκος ηθοποιός δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη μεγάλη τραγωδία του σεισμού με τους χιλιάδες νεκρούς στην πατρίδα του.

Ο Μπουράκ Χακί μίλησε στις ειδήσεις του ΑΝΤ1

Ο Μπουράκ Χακί μίλησε στις ειδήσεις του ΑΝΤ1

«Ήταν μια πραγματικά μεγάλη τραγωδία. Μέχρι τώρα γνωρίζουμε για 43.000 ανθρώπους, αλλά σίγουρα θα είναι περισσότεροι αυτοί που θα έχουν σκοτωθεί. Είμαστε σε μια ζώνη σεισμών και θα έπρεπε να έχουμε περισσότερη γνώση και να φτιάξουμε νέα κι ισχυρότερα κτίρια», ανέφερε αρχικά. 

Μπουράκ Χακί: Η σχέση με τις πρώην συντρόφους και ο 14χρονος γιος του

Στη συνέχεια αποκάλυψε τις τραγικές ώρες που ζουν οι δικοί του άνθρωποι: «Δυστυχώς μέλη της οικογένειας μιας φίλης μου, 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν κι ένας σώθηκε. Ένας γνωστός μου μουσικός έχασε 16 ανθρώπους. Χάσαμε κι έναν ποδοσφαιριστή μέσα στους τόσους νεκρούς».

Σκηνή του Μπουράκ Χακί από τη σειρά Η Γέφυρα

Σκηνή του Μπουράκ Χακί από τη σειρά Η Γέφυρα

Ο Μπουράκ Χακί ευχαρίστησε την Ελλάδα μαζί με όλες τις χώρες που βρέθηκαν στην Τουρκία από την πρώτη στιγμή: «Ευχαριστούμε την Ελλάδα που μας βοήθησε, αλλά κι όλες τις χώρες που ήρθαν και μας βοήθησαν», είπε συγκινημένος στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top