Μπουράκ Χακί: Η σχέση με τις πρώην συντρόφους και ο 14χρονος γιος του

Όσα είπε ο Τούρκος ηθοποιός στο The 2Night Show

Το τελευταίο διάστημα ο Μπουράκ Χακί μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία μιας και συμμετέχει στη σειρά «Γέφυρα».

Μπουράκ Χακί: Ετοιμάζει Τηλεοπτική Σειρά Στην Ελλάδα!

«Περνάω τον χρόνο μου μισό μισό σε Ελλάδα και Τουρκία κι αυτό γιατί τα γυρίσματα της ταινίας πήραν πολύ χρόνο. Έτσι έπρεπε να πηγαινοέρχομαι συνέχεια. Αλλά όπως είπα όταν έχω χρόνο γυρίζω στην Τουρκία, κι εδώ όμως έχω αρκετούς φίλους. Νιώθω σαν ντόπιος πια», είπε αρχικά στην εκπομπή «The 2Night Show».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Burak Hakkı (@burak_hakki)

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε και ποια είναι η σχέση του με τις πρώην συντρόφους του. Να θυμίσουμε ότι ο Τούρκος ηθοποιός ήταν σε σχέση με τη Χαρά Παππά, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το GNTM.

Μπουράκ Χακί: Υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης με τη Χαρά Παππά;

«Πλέον όλες οι πρώην μου είναι φίλες μου», απάντησε ο Μπουράκ Χακί και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον 14χρονο γιο του, Ρουζγκιάρ.

Μπουράκ Χακί και Χαρά Παππά για τρία χρόνια ήταν μαζί και πολύ ερωτευμένοι/ Φωτογραφία Instagram

Μπουράκ Χακί και Χαρά Παππά για τρία χρόνια ήταν μαζί και πολύ ερωτευμένοι/ Φωτογραφία Instagram


«Είναι 14 ετών, πολύ όμορφος, ξανθός και με μπλε μάτια. Ήρθε στην Αθήνα και με επισκέφτηκαν μαζί με την πρώην σύζυγό μου και μετά πήγαμε στην Θεσσαλονίκη με το αυτοκίνητο. Το όνομά του είναι Ρουζγκιάρ. Όταν κλείσουν τα σχολεία κι εμείς τελειώσουμε τα γυρίσματα της σειράς, θα περάσουμε χρόνο στο κτήμα μας. Δεν του αρέσει καθόλου να τον βγάζουν φωτογραφία, ούτε βίντεο. Δεν ξέρω, ό,τι θέλει εκείνος. Όταν ήταν πολύ μικρός 2,5 ετών, του πήραν συνέντευξη, ρώτησαν τον Ρουζγκιάρ τι θα γίνει όταν μεγαλώσει κι εκείνος είπε στον δημοσιογράφο: “Δεν είδες την τελευταία μου συνέντευξη;”  κι εκείνος είπε πως δεν την είδε. “Θα αποφασίσω όταν μεγαλώσω, επίσης δεν μου αρέσουν οι συνεντεύξεις”» είπε ο Μπουράκ Χακί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Burak Hakkı (@burak_hakki)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top