Καληφώνη: Δημιουργεί καβγάδες με τον Μάστορα και μετά... της λείπει;

«Μπηχτές» στο TikTok του μοντέλου;

Το εντυπωσιακό μοντέλο επιβεβαίωσε για πρώτη φορά στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ότι είναι σε σχέση με τον frontman των Μελισσών

Την πρώτη τους κοινή φωτογραφία ανέβασαν στα social media πριν λίγες ώρες η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας επιβεβαιώνοντας τη σχέση τους που εδώ και τόσους μήνες κρατούσαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Γαρυφαλλιά Καληφώνη – Χρήστος Μάστορας: Ανέβασαν την πρώτη τους φωτογραφία!

Το μοντέλο από το Αγρίνιο, που έγινε γνωστό μέσα από το GNTM είχε παραδεχτεί πρόσφατα ότι είναι μαζί με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Melisses αλλά απέφευγαν τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

χρηστος μαστορας γαρυφαλλιά καληφώνη

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ωστόσο, είχε πολλές φορές ανεβάσει στο Tik Tok βιντεάκια της στα οποία τραγουδάει και χορεύει τραγούδια του Χρήστου Μάστορας.

Το σαββατοκύριακο δημοσίευσε ένα βίντεο που πολλοί το σχολίασαν ως «μπηχτή» για τον σύντροφό της αλλά μάλλον είναι απλώς χιουμοριστικό.

Στο βίντεο ακούγεται το τραγούδι της Αποστολίας Ζώη «Μου έλειψες» και η Γαρυφαλλιά σημειώνει: «Κάνοντας πρόβα τι θα του πω αφού πάλι δημιούργησα τσακωμό χωρίς κανένα λόγο».

Δείτε το βίντεο της Γαρυφαλλιάς:

 

@garifalia.kalifoni 🤡🤡 #tiktok #fyp #foryou ♬ original sound - magi_lyrics


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top