Γαρυφαλλιά Καληφώνη – Χρήστος Μάστορας: Ανέβασαν την πρώτη τους φωτογραφία!

Το ερωτευμένο ζευγάρι πόζαρε μαζί

Το εντυπωσιακό μοντέλο επιβεβαίωσε για πρώτη φορά στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ότι είναι σε σχέση με τον frontman των Μελισσών

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας είναι το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz.

Το ζευγάρι είναι μαζί ενάμιση χρόνο αλλά τηρούσε σιγή ιχθύος! Μάλιστα, και οι δυο απέφευγαν να απαντήσουν για τη σχέση τους στους δημοσιογράφους, παρότι ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει πολλές φορές τη Γαρηφαλλιά στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Χρήστος Μάστορας.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται ο σύντροφός της Χρήστος Μάστορας με τη Δέσποινα Βανδή

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται ο σύντροφός της Χρήστος Μάστορας με τη Δέσποινα Βανδή / Φωτογραφίες NDP - Νίκος Ζότος

Το εντυπωσιακό μοντέλο επιβεβαίωσε για πρώτη φορά στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ότι είναι σε σχέση με τον frontman των Μελισσών πριν από λίγες ημέρες μετά τις φήμες χωρισμού που είχαν φουντώσει, θέλοντας να τις διαψεύσει!

«Είμαι σε σχέση. Με τον Χρήστο; Με τον Χρήστο. Να τελειώνουμε. Είμαστε τέλεια, πολύ καλά. Σέβομαι και τον άλλον άνθρωπο που δε θέλει να φαίνεται τόσο η προσωπική του ζωή. Δε συγκατοικούμε. Είμαι πολύ ερωτευμένη», είπε αρχικά.

«Δεν πρόκειται να ξαναμιλήσουμε για τη σχέση μας. Και τώρα που το είπα, το είπα για να τελειώνουμε την όλη φάση αυτή γιατί κι εγώ πιέζομαι. Δε μου έχει πει ποτέ να μη μιλήσω για τη σχέση μας. Ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Άλλο πράγμα είναι ο Χρήστος άλλο εγώ. Είμαστε τελείως διαφορετικοί», συμπλήρωσε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Βέβαια, μετά από αυτές τις δηλώσεις, το βράδυ της Κυριακής το πανέμορφο μοντέλο έκανε την έκπληξη και ανέβασε πρώτη φορά ένα story στο Instagram ποζάροντας με τον αγαπημένο της.

Γαρυφαλλιά Καληφώνη – Χρήστος Μάστορας: Ανέβασαν την πρώτη τους φωτογραφία!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top