Μιχαήλ: «Έπρεπε να φύγει ο πατέρας μου για να αποφασίσω ότι ησύχασα»

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4»

Στον καναπέ του «Στούντιο 4» φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (15/02) η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η οποία μίλησε για όλα στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός: «Πάντα μου άρεσαν οι μικρότεροι άντρες»

Η ηθοποιός αρχικά αναγνώρισε πόσο δύσκολος είναι ο χώρος της υποκριτικής κι ύστερα αναφέρθηκε σε ένα κακεντρεχές σχόλιο που είχε κάνει δημόσια για εκείνη καταδικασμένος σήμερα συνάδελφός της.

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Πολλές φορές με φώναζαν Σάκη Υδραυλικό»

«Για αυτό λέμε στα παιδιά που βγαίνουν από τα reality και τα παιχνίδια ότι δεν μπορείς να κάνεις αυτή τη δουλειά εύκολα. Όλα τα μάτια είναι πάνω σου. Καταδικασμένος ηθοποιός για απόπειρες βιασμού είχε πει στον αέρα για μένα ότι δεν είμαι ηθοποιός. Είναι σαν να τη σημαδεύουν με πιστόλι. Ο καθένας έχει την άποψή του αλλά εγώ πήγαινα την επόμενη ημέρα και ξανά έπαιζα. Όταν ο δικός σου χώρος λέει “τι είναι τούτο;”… Δεν μπορούσα να το κάνω καλά, δεν είχα τον τρόπο».

Η ίδια μιλώντας για την απώλεια του πατέρας της, σχολίασε μεταξύ άλλων «Το λέω καμία φορά κι ίσως δεν είναι και σωστό, ότι έπρεπε να «φύγει» ο πατέρας μου για να αποφασίσω ότι ησύχασα».

Η εξομολόγηση της Κωνσταντίνας Μιχαήλ για τον πατέρα της που δε βρίσκεται πια στη ζωή 

Η εξομολόγηση της Κωνσταντίνας Μιχαήλ για τον πατέρα της που δε βρίσκεται πια στη ζωή 

«Όλα αυτά θα γίνουν όπως πρέπει τώρα πια. Αυτό του καλού κοριτσιού το φέρνεις από το σπίτι. Στην Ελλάδα ειδικά; Είμαι η πρώτη που λέω ότι είμαι ανεξάρτητη και διώχνετε τα παιδιά σας μέχρι τα 18 να πηγαίνουν να σπουδάσουν, να μαγειρεύουν και να πληρώνουν μόνα τους τους λογαριασμούς, αλλά ήμουν κι η πρώτη -πηγαινοερχόμουν- έφυγα από το σπίτι 35», συμπλήρωσε η ηθοποιός. 

Σε άλλο σήμειο αποκάλυψε ότι έχει σταματήσει να φλερτάρει και ότι σαν προσωπικότητα είναι ρομαντική και ρεαλίστρια.

«Έχω θυμώσει με τον έρωτα. Είναι πολύ πολύ ωραίο στην αρχή είναι πολύ κακό στο τέλος. έχουν μείνει. Ο έρωτας είναι γλυκό φαρμάκι», πρόσθεσε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην εκπομπή της ΕΡΤ. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top