Άντζελα Δημητρίου: Δείτε τον γαμπρό της που θα την κάνει ξανά γιαγιά

Η Όλγα Κιουρτσάκη κι ο Φώτης Λώσης θα γίνουν γονείς

Δείτε παλιότερο βίντεο που πόσταρε η Όλγα για την επέτειο του γάμου της

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη, που σε λίγο καιρό θα γίνει μανούλα. έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του συζύγου της, Φώτη Λώση

H Άντζελα Δημητρίου θα γίνει γιαγιά - Έγκυος η κόρη της

Άντζελα Δημητρίου: Η κόρη της Όλγα είναι παντρεμένη με τον Φώτη Λώση εδώ και μια πενταετία

Άντζελα Δημητρίου: Η κόρη της Όλγα είναι παντρεμένη με τον Φώτη Λώση σχεδόν μια πενταετία /Φωτογραφία NDP Photo Agency

To 2017, μετά από δέκα χρόνια σχέσης, Όλγα και Φώτης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, με τη νύφη να σχολιάζει: «Είμαστε μαζί πάνω από δέκα χρόνια. Μου αρέσει που είναι ειλικρινής, δοτικός, αποφασιστικός κι εργατικός! Είναι ο άντρας της ζωής μου. Είμαστε αρραβωνιασμένοι έξι χρόνια», ενώ σε άλλο σημείο πρόσθεσε: «Με τον Φώτη είμαστε μαζί 13 χρόνια και τρία παντρεμένοι. Η σχέση μας είναι υπέροχη, με λίγα λόγια θα σου πω πώς είμαστε γεννημένοι ο ένας για τον άλλον και αλληλοσυμπληρωνόμαστε. Θέλουμε πολύ ένα παιδάκι κι όταν έρθει η ώρα με το καλό». 

Η ανάρτηση της Όλγας όπου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

Έχασε το μωρό που κυοφορούσε η Όλγα Κιουρτσάκη - Το συγκινητικό post στο Instagram

«Το 2017, εννέα μέρες πριν το γάμο, ήμουν δύο μηνών και χάσαμε το μωράκι μας. Εγώ το είχα ήδη ανακοινώσει και δεν ήθελα να επισκιαστεί ο γάμος μας από αυτό το γεγονός. Δεν το είπαμε και στον γάμο μας όλοι μας ευχόντουσαν “με το καλό”. Μέχρι και την τελευταία βραδιά πριν τον γάμο έκλαιγα γιατί είχαν περάσει εννέα μέρες από την αποβολή», είχε δηλώσει. 

Φώτης Λώσης, Όλγα Κιουρτσάκη & Άντζελα Δημητρίου στη βάφτιση της εγγονής του Σταμάτη Γονίδη το καλοκαίρι του 2021

Φώτης Λώσης, Όλγα Κιουρτσάκη & Άντζελα Δημητρίου στη βάφτιση της εγγονής του Σταμάτη Γονίδη το καλοκαίρι του 2021 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στη Μύκονο με τον σύζυγό της η κόρη της Άντζελας για να δει τη μαμά της

«Είναι εύκολο να έχεις πεθερά την Άντζελα Δημητρίου. Είμαστε ίδια ηλικία», είχε πει ο γαμπρός της τραγουδίστριας για την ίδια, με εκείνη να δηλώνει: «Δεν ήξερα τίποτα. Είναι επιλογή της κόρης μου το τι διαλέγει. Είναι καλό παιδί. Τον δέχομαι».

Θυμίζουμε ότι η «Λαίδη» του ελληνικού τραγουδιού έχει δύο ακόμα εγγονάκια, την Αγγελική και τον Παναγιώτη, από τον γιο της, Βαγγέλη. «Με τον γιο μου περάσαμε πολλά στάδια που δεν ήμασταν καλά και σε αυτό είχε δίκιο. Μάνα δεν είναι αυτή που γεννάει. Μάνα είναι αυτή που μεγαλώνει», είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top