Σεργουλόπουλος για γνωστό χορογράφο: «Δε θα πάω, βαριέμαι το ίδιο πράγμα!»

Η αυθόρμητη δήλωση του παρουσιαστή για τον καταξιωμένο καλλιτέχνη

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή της ΕΡΤ

Με αφορμή την πολυσυζητημένη εμφάνιση της Μadonna στα φετινά βραβεία Grammy, ο Φώτης Σεργουλόπουλος έκανε ένα σχόλιο στην εκπομπή του Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν που δεν πέρασε απαρατήρητο. Αυτό αφορούσε τον γνωστό χορογράφο, Δημήτρη Παπαϊωάννου.

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός συστηνόταν στη Θεσσαλονίκη ως Φώτης Σεργουλόπουλος

«Δεν μπορώ πια τη σεξουαλικότητα της Madonna σε αυτόν τον βαθμό και σε αυτή τη φάση. Δεν είναι αυτό που ζητάω εγώ από μια καλλιτέχνιδα που έχει περάσει τόσο μεγάλο διάστημα στη δισκογραφία και στη δημιουργία. Δε με ενδιαφέρει η Madonna τώρα πλέον καθόλου», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

O Δημήτρης Παπαϊωάννου είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους χορογράφους της χώρας

O Δημήτρης Παπαϊωάννου είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους χορογράφους της χώρας /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Είναι εμπορική η Madonna, όπως εμπορικός είναι κι ο Δημήτρης Παπαϊωάννου. Και στον Παπαϊωάννου έχω ένα θέμα, ότι δεν μπορώ άλλο αυτή τη σεξουαλική διάθεση που μπορεί να είχα στα 20 μου και στα 30 μου να την έχω και στα 60 μου. Θέλω να είναι λίγο διαφορετική. Θέλω μια ώριμη σεξουαλικότητα και σε αυτήν και στον Παπαϊωάννου, για να τα βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους».

Σεργουλόπουλος: Η Μ. Μπακοδήμου είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου

O Φώτης Σεργουλόπουλος δεν είναι πλέον fan του Δημήτρη Παπαϊωάννου

O Φώτης Σεργουλόπουλος δεν είναι πλέον fan του Δημήτρη Παπαϊωάννου

«Είναι δύο εμπορικοί καλλιτέχνες, ο ένας από εδώ κι ο άλλος από εκεί, δε θα πάω να δω ούτε τη Madonna, δε θα πάω να δω ούτε τον Δημήτρη Παπαϊωάννου. Βαριέμαι... Βαριέμαι να βλέπω το ίδιο πράγμα στην ωριμότητα ενός καλλιτέχνη να συνεχίζει να συμπεριφέρεται σαν έφηβος και να συμπεριφέρεται σαν έφηβος στη διάθεσή του την προσωπική», τόνισε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top