Ιωάννα Τούνη: «Το μωρό έχει αισθητήρες anti-influencer»

Τι είπε για το όνομα που θα πάρει ο μπέμπης

Η Ιωάννα Τούνη αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο της στον νεογέννητο γιο της.

Ιωάννα Τούνη: Τα στάδια της εγκυμοσύνης της μέσα από φωτογραφίες

Η φροντίδα του Αλεξάνδρου junior είναι η απόλυτη προτεραιότητά της και όταν καταφέρνει να ξεκλέβει λίγο χρόνο ο μικρούλης τη θέλει δίπλα του και ξεκινά τα κλάματα.

Η Ιωάννα Τούνη θηλάζει on camera το μπεμπάκο της!

Όπως είπε χαριτολογώντας η ίδια το μωρό έχει αισθητήρες anti-influencer. «Το μωράκι μου έχει ειδικούς αισθητήρες “anti-influecer και μόλις πάω να ακουμπήσω κινητό να βγάλω στόρι, αρχίζει να κλαίει ασταμάτητα», έγραψε η ίδια και στη συνέχεια είπε στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram: «Ξέρω δεν είναι αστείο που κλαίει το μωρό μου αλλά νομίζω αλήθεια ότι έχει αισθητήρες. Με το που πήγα σιγά σιγά να πιάσω το κινητό να βγάλω ένα στόρι να μιλήσω… Τώρα έρχομαι βρε μωρό, δε θα γίνω Influencer, η μαμά θα είναι μαμά».

Τι είπε για το όνομα που θα πάρει ο μπέμπης


Το απόγευμα της Παρασκευής 3 Φεβρουαρίου, ανέβασε ακόμα ένα βίντεο με τον μπεμπάκο αγκαλιά λέγοντας πως έχουν βρει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου το όνομα του γιου τους, αλλά δε θέλησε να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ποιοι θα είναι οι νονοί του γιου τους


«Με ρωτάτε πάρα πολλοί πως λένε το μωράκι μου. Έχουμε βρει όνομα με τον Δημήτρη, αλλά προς το παρόν το λένε: πιράνχας, νουνίτο και διάφορα τέτοια, γιατί είναι πολύ μικρός και δεν μου πάει η καρδιά να το πω με το μεγαλίστικο ακόμα. Δίκιο δεν έχω; Είναι αυτός για να έχει κανονικό όνομα; Ο μικρός ο μαλλιαρόγιωργας. Δεν τον λένε Γιώργο, υστερόγραφο», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top