Μελίνα Μακρή: «Έπαθα επιλόχειο θυμό. Για μήνες θύμωνα με το παιδί!»

Η τραγουδίστρια μίλησε για τη δύσκολη εγκυμοσύνη της

Δείτε όσα ειπε η Μελίνα Μακρή στην εκπομπή MEGA Καλημέρα

Για το μωρό της, τις δυσκολίες που πέρασε στην εγκυμοσύνη της, την αποχώρησή της από τους Vegas, αλλά και το μπούλινγκ που δέχτηκε στην εφηβεία, μίλησε η Μελίνα Μακρή στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Μελίνα Μακρή: «Ήταν δύσκολο, γέννησα πρόωρα εξαιτίας του Covid»

«Τραγουδάω στο μωρό όλη μέρα, το έχω ζαλίσει. Αν είχε λαλιά θα έλεγε “σταμάτα, δεν αντέχω άλλο”. Με την εγκυμοσύνη αντιμετώπισα ψύχραιμα τα 20 κιλά που πήρα. Έπαθα επιλόχειο θυμό, για μήνες θύμωνα με το παιδί και μετά γέλαγα ψεύτικα. Είχα θυμώσει πάρα πολύ μια μέρα που είχε μπει μια μύγα στο σπίτι», είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

Η Μελίνα Μακρή τα τελευταία χρόνια ακολουθεί σόλο καριέρα

Η Μελίνα Μακρή τα τελευταία χρόνια ακολουθεί σόλο καριέρα

«Η δύσκολη εγκυμοσύνη που είχα είναι ένας λόγος να πεις "δε θα ξανακάνω παιδί", αν έχεις τρομάξει τόσο πολύ. Μπαίνοντας στον ένατο μήνα κόλλησα κορωνοϊό και για αυτό γέννησα πρόωρα. Το παιδί το πήρα μετά από δύο εβδομάδες γιατί ήταν στη θερμοκοιτίδα, κόντεψα να φτάσω στην τρέλα, έκλαιγα δεν μπορούσα να πάω να το δω», πρόσθεσε μιλώντας στο MEGA Καλημέρα.

Μελίνα Μακρή - Φράνκι Λουβάρης: 10 φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου τους


Μιλώντας για την απόφασή της να φύγει από τους Vegas, το γκρουπ που την έκανε γνωστή, είπε: «Δε μετάνιωσα που έφυγα από τους Vegas, το συζητούσα μήνες με τα παιδιά, δεν έγινε ξαφνικά. Έκλαιγα πάρα πολύ όταν έφυγα».

Η Μελίνα Μακρή κι ο Φράνκι Λουβάρης στη βάφτιση του γιου τους τον περασμένο Σεπτέμβριο

Η Μελίνα Μακρή κι ο Φράνκι Λουβάρης στη βάφτιση του γιου τους τον περασμένο Σεπτέμβριο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Όσον αφορά στο μπούλινγκ που είχε δεχθεί στο σχολείο: «Στο σχολείο είχα δεχθεί μπούλινγκ και το βλέπω πια ως μια διδακτική ανάμνηση. Είχα τριχοφυϊα και με έλεγαν αρκούδα!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top