Σάσα Μπάστα για τον πατέρα της: «Πέθανε και το έμαθα 2 μήνες μετά»

Οι αισθητικές επεμβάσεις και το πιο ακριβοπληρωμένο εξώφυλλο

Με ιδιαίτερα αποκαλυπτική διάθεση η Σάσα Μπάστα μίλησε για τις πλαστικές επεμβάσεις, τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της, τον λόγο που είχε ψυχρανθεί με τον πατέρα της και το εξώφυλλο που της απέφερε 22.000 ευρώ.

«Όταν είχα πάει στη «Φάρμα», η κόρη μου έλεγε ότι είμαι σε ένα “κουτί με τα ζωάκια”. Άκουσα ότι είχα παρένθετη μητέρα, ότι είναι ντροπή μου, που δεν πήρα 20 κιλά. Πήρα 5,5 κιλά στην εγκυμοσύνη», είπε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τα 5,5 κιλά που πήρε, όταν ήταν έγκυος στην κόρη της Ειρήνη - Αλεξάνδρα.

Σάσα Μπάστα: Αποκάλυψε το ιδιαίτερο χάρισμα της κόρης της

Η Σάσα Μπάστα on stage / Φωτογραφία NDP - Παναγιώτης Κουφαλέξης 

Η Σάσα Μπάστα on stage / Φωτογραφία NDP - Παναγιώτης Κουφαλέξης 

«Ακούς συχνά ότι χωρίζω, το έχω συνηθίσει και πριν παντρευτώ άκουγα ότι παντρεύομαι. Στον άνδρα μου δεν αρέσει η δημοσιότητα, εγώ ξέρω το παιχνίδι πως είναι και μπορώ να το φέρω στα μέτρα, απλά δεν θέλω», συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Σάσα Μπάστα: Ξεκαθαρίζει αν χώρισε από τον σύζυγό της Δημήτρη Κουσαθανά

Για τις αισθητικές επεμβάσεις τέλος και το πιο ακριβοπληρωμένο εξώφυλλο που έχει κάνει, δήλωσε «Αν μιλάω για τις πλαστικές μου; Όχι, έτσι γεννήθηκα με τσίμπησε μέλισσα. Για το πιο ακριβοπληρωμένο μου εξώφυλλο πήρα 22.000 ευρώ, το είδε στο Χονγκ Κονγκ ο πατέρας μου. Επαφές με τον πατέρα μου είχα για τα τυπικά. Πέθανε και το έμαθα 2 μήνες μετά, με πήραν για να πληρώσω τα διαδικαστικά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top