Μαρία Ολυμπία: Η «χρυσή» ρουτίνα ομορφιάς της εγγονής του τέως βασιλιά

Οι θεραπείες προσώπου αξίας 6.240 ευρώ & το κούρεμα των 225 ευρώ

Βίντεο για τη Μαρία Ολυμπία από το Happy Day

Η Μαρία Ολυμπία, η 26χρονη κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ είναι ένα πρόσωπο που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της showbiz το τελευταίο διάστημα.

Η εντυπωσιακή ξανθιά καλλονή είναι η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, την οποία είδαμε συντετριμμένη στην κηδεία του στην Αθήνα στις 16 Ιανουαρίου. 

Φανερά λυπημένη η εγγονή του τέως βασιλιά, Μαρία Ολυμπία στην κηδεία του

Φανερά λυπημένη η εγγονή του τέως βασιλιά, Μαρία Ολυμπία στην κηδεία του/ Eurokinissi
 

Μαρία Ολυμπία: Συντετριμμένη η εγγονή του τέως - H chic εμφάνιση

Όσο ήταν στην Αθήνα, η Olympia of Greece, όπως έχει το όνομά της στο Instagram, έκλεψε την παράσταση με τις στιλιστικές της επιλογές. Ντυμένη με chic ρούχα, δημιουργίες διάσημων οίκων μόδας αλλά και αξεσουάρ αξίας χιλιάδων ευρώ, η Μαρία Ολυμπία ήταν κάθε φορά in fashion και αριστοκρατική.

Μαρία Ολυμπία: Στιλάτη στην Αθήνα με ριγέ, oversized σακάκι και loafers

Η 26χρονη κοσμοπολίτισσα είναι fashion influencer και top model και έχει συνεργαστεί με οίκους όπως Louis Vuitton και Μarc Jacobs.

Η ίδια ζει μόνιμα στο Λονδίνο, και τα ποσά που ξοδεύει για τη ρουτίνα ομορφιάς της ζαλίζουν! Η Μαρία Ολυμπία ξεκίνησε να πηγαίνει σε κέντρα ομορφιάς μαζί με τη μητέρα της, Μαρί Σαντάλ, από τα 8 της κιόλας έτη.

Σύμφωνα με συνέντευξή της στο περιοδικό Τatler, η 26χρονη φτιάχνει τα φρύδια της στο διάσημο ινστιτούτο ομορφιάς της Αnastasia Soare στο Μπέβερλι Χιλς, το οποίο χρεώνει 55 ευρώ το σχήμα των φρυδιών. 

Όσον αφορά στην κουπ της, η Μαρία Ολυμπία εμπιστεύεται μόνο τον κομμωτή Κριστιάνο στο κομμωτήριο Richard Ward, που χρεώνει 200 ευρώ για λούσιμο, κούρεμα και χτένισμα, ενώ για βαφή πηγαίνει στο Λονδίνο και στο κομμωτήριο Josh Wood, όπου πληρώνει περίπου 225 ευρώ.

Ακόμα, η εγγονή του τέως βασιλιά επιλέγει extensions βλεφαρίδων αξίας 380 ευρώ ενώ ακολουθεί ένα πακέτο 12 θεραπειών ενυδάτωσης για το πρόσωπο συνολικής αξίας 6.240 ευρώ.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top