«Τυφώνας» Μάργκοτ Ρόμπι: «Ξελόγιασε» Ντι Κάπριο, Τσιτσιπά & φίλησε τον Πιτ

Η 32χρονη ηθοποιός και οι... hot συνεργασίες της

Ο... γυπαετός Τσιτσιπάς κάλεσε τη Μάργκοτ Ρόμπι σε αγώνα του/ Breakfast@Star

Ως «εθνικό μας γύπα» χαρακτηρίζουν με χιούμορ τα αθλητικά blog τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος αμέσως μετά την νίκη του επί του Γίρι Λεχέτσκα στην 8άδα του Australian Open, κάλεσε εμμέσως την πανέμορφη ηθοποιό του Χόλιγουντ, Μάργκοτ Ρόμπι, να τον παρακολουθήσει σε κάποιον από τους επόμενους αγώνες του.

μαργοτ ρομπι

Η Μάργοτ Ρόμπι είναι Αυστραλή και ο κορυφαίος τενίστας στις δηλώσεις του αναφερόμενος στην Αυστραλία, όπου και λαμβάνει χώρα το τουρνουά, είπε πως είναι μία υπέροχη χώρα από την οποία του αρέσουν πολλά. 

μαργκοτ ρομπι

«Είναι σπουδαία χώρα η Αυστραλία, λατρεύω πολλά πράγματα. Η αγαπημένη μου ηθοποιός είναι από εδώ, η Μάργκοτ Ρόμπι. Θα ήταν ωραίο να τη δω στην εξέδρα κάποια μέρα» είπε ο Τσιτσιπάς.

Η viral ερωτική σκηνή με τον Ντι Κάπριο στην ταινία «Ο Λύκος της Wall Street».

Αν έχετε δει την ταινία  «Ο Λύκος της Wall Street», σίγουρα θα θυμάστε τη viral ερωτική σκηνή της Ρόμπι με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, όπου φορά ένα μίνι φούξια φόρεμα και ακουμπάει το πόδι της στο κεφάλι του Ντι Κάπριο.

ρομπι Η viral ερωτική σκηνή με τον Ντι Κάπριο

H viral ερωτική σκηνή της Μάργκοτ Ρόμπι με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο στον «Λύκο της Wall Street»

«Το όλο νόημα της Ναόμι, ήταν ότι το σώμα της, ήταν η μόνη της μορφή σε αυτόν τον κόσμο. Όταν λοιπόν ο Μάρτιν Σκορτσέζε προσπάθησε να με βοηθήσει και να μου δώσει μία ρόμπα για να καλύψω το σώμα μου και να γυρίσω τη σκηνή, όπου σαγηνεύω τον Τζόρνταν (Λεονάρντο Ντι Κάπριο), είπα ότι δεν θέλω. Ήθελα να είμαι γυμνή, να απλώσω όλα μου τα χαρτιά στο τραπέζι. Ήθελα πραγματικά να αφιερωθώ στη σκηνή» είχε πει η ηθοποιός για τη συγκεκριμένη σκηνή.

Κατάφερε να φιλήσει τον Μπραντ Πιτ στη νέα ταινία «Babylon»

Η 32χρονη καλλονή πλέον έχει συνεργαστεί με πολλούς χολιγουντιανούς αστέρες, με τελευταία της δουλειά την ταινία «Babylon», όπου συμμετέχει και ο Μπραντ Πιτ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Babylon (@babylonmovie)

Σε πρόσφατες δηλώσεις της μάλιστα, η Ρόμπι που στην ταινία υποδύεται μία στάρλετ του παλιού κινηματογράφου, αποκάλυψε ότι έκανε τα πάντα προκειμένου να φιλήσει τον Μπραντ Πιτ στην ταινία. «Απείλησε» τον σκηνοθέτη λέγοντάς του: «Εγώ θα φιλήσω τον Μπραντ Πιτ κι αν θες κάνε μου μήνυση».

Ποια είναι η ηθοποιός Μάργκοτ Ρόμπι

Η Μάργκοτ Ρόμπι, στα 32 της έτη έχει καταφέρει να είναι μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ και έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα όπως ο Μπραντ Πιτ, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο Ράιαν Γκόσλινγκ κ.α.

Ποια είναι η ηθοποιός Μάργκοτ Ρόμπι

Η ηθοποιός κατάγεται από την Αυστραλία και γεννήθηκε στο Ντάλμπι του Κουίνσλαντ στις 2 Ιουλίου 1990. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε να εργάζεται σε τρεις δουλειές για να στηρίξει οικονομικά την οικογένειά της. Εργαζόταν ως οικιακή βοηθός, σερβιτόρα και ταμείο στο μετρό. Πλέον όμως, το όνομά της βρίσκεται ανάμεσα στα ονόματα των μεγάλων χολιγουντιανών αστεριών.

Ποια είναι η ηθοποιός Μάργκοτ Ρόμπι

Η Μάργκοτ Ρόμπι με τους Ντι Κάπριο και Πιτ/ AP
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top