Jeremy Renner: Έσπασε 30 οστά στο ατύχημα με το εκχιονιστικό μηχάνημα

Έσβησε τα 52 του κεράκια στο νοσοκομείο

Δείτε βίντεο για τον Jeremy Renner από το Breakfast@Star

Ο γνωστός ηθοποιός και πρωταγωνιστής του Avengers, Jeremy Renner, αποκάλυψε ότι έσπασε περισσότερα από 30 οστά στο ατύχημα που έπαθε, με το εκχιονιστικό μηχάνημα την Πρωτοχρονιά, γεγονός που τον οδήγησε στο νοσοκομείο για περισσότερες από δύο εβδομάδες.

Jeremy Renner: Η ανάρρωση μπορεί να κρατήσει έως και δύο χρόνια

Ο Renner, μάλιστα, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram με λεζάντα που έγραφε: «Όλα άλλαξαν τη συγκεκριμένη - νέα χρονιά… Θέλω να σας ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ για τα μηνύματά σας και τη συμπαράστασή σας προς εμένα και την οικογένειά μου… Με πολλή αγάπη και εκτίμηση σε όλους σας. Αυτά τα 30 σπασμένα κόκαλα θα φτιάξουν, θα δυναμώσουν, όπως δυναμώνει και η αγάπη με την οικογένεια και τους φίλους. Αγάπη και ευλογία σε όλους σας.»

Ο Renner έκλεισε τα 52 του χρόνια στο νοσοκομείο. Τραυματίστηκε οδηγώντας ένα εκχιονιστικό στην προσπάθειά του να καθαρίσει ένα δρόμο κοντά στο σπίτι του στη Νεβάδα. Υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις και νοσηλεύτηκε στην εντατική.

Το βράδυ της Δευτέρας, ο σταρ του Mayor of Kingstown, προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Twitter γράφοντας: «Έξω από την ομίχλη του εγκεφάλου μου σε ανάκαμψη, είμαι πολύ ενθουσιασμένος που παρακολούθησα το επεισόδιο 201 με την οικογένειά μου στο σπίτι».

«Είμαι σε κακή κατάσταση»: Η φωτογραφία του Jeremy Renner από το νοσοκομείο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κινηματογραφικός σταρ καταπλακώθηκε από το όχημα που οδηγούσε και αντιμετώπισε ισχυρή δυσκολία στην αναπνοή του. Η δεξιά πλευρά του στήθους του έχει «πέσει», ενώ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο πάνω μέρος του σώματός του.

Δείτε την ανάρτησή του:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top