«Είμαι σε κακή κατάσταση»: Η φωτογραφία του Jeremy Renner από το νοσοκομείο

Υποβλήθηκε σε δύο χειρουργεία ο γνωστός ηθοποιός ταινιών της Marvel

Δείτε βίντεο για το ατύχημα του Jeremy Renner από την εκπομπή Breakfast@Star

Στο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο ηθοποιός Jeremy Renner, μετά από σοβαρό ατύχημα που υπέστη με εκχιονιστικό μηχάνημα. Ο σταρ των Avengers και πολλών ακόμα κινηματογραφικών επιτυχιών έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργεία κι η κατάστασή του χαρακτηρίστηκε κρίσιμη αλλά σταθερή.

Jeremy Renner: Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από ατύχημα

Πριν από λίγες ώρες, ο Renner έκανε την πρώτη του ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται. Το μήνυμά του ήταν σύντομο, καθώς όπως εξήγησε βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση για να πληκτρολογήσει. «Είμαι σε πολύ κακή κατάσταση για να πληκτρολογήσω. Αλλά στέλνω σε όλους σας την αγάπη μου», έγραψε. Στη φωτογραφία βλέπουμε τον ηθοποιό ξαπλωμένο στο κρεβάτι του νοσοκομείου με μελανιές στο πρόσωπο και οξυγόνο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το ατύχημα σημειώθηκε έξω από το σπίτι του ηθοποιού στο Ρίνο της Νεβάδας. Ο σερίφης της περιοχής ανέφερε ότι καταπλακώθηκε από εκχιονιστικό μηχάνημα. Υπέστη αμβλύ τραύμα στο στήθος, αλλά και τραύματα στα πόδια.

Όπως αποκάλυψε η αστυνομία για τις συνθήκες του ατυχήματος, o Renner χρησιμοποίησε το εκχιονιστικό μηχάνημα για να καθαρίσει το δρομάκι έξω από το σπίτι του, προκειμένου να φύγουν οι καλεσμένοι που είχε για τις γιορτές.

Ο Jeremy Renner... έβγαλε τη γλώσσα και στον θάνατο!

Ο Jeremy Renner... έβγαλε τη γλώσσα και στον θάνατο! /Φωτογραφία AP Images/Chris Pizzello

Το εκχιονιστικό μηχάνημα τσούλησε, χωρίς εκείνος να βρίσκεται στη θέση του οδηγού. Στην προσπάθειά του να ανακτήσει τον έλεγχο και να μπει ξανά στο κάθισμα ώστε να το σταματήσει, εκείνο τον παρέσυρε και τον καταπλάκωσε. Ο 51χρονος ηθοποιός μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στο νοσοκομείο. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top