Βαλέρια Κουρούπη: «Ο σύντροφος μου είναι πολύ μικρότερος μου, όχι λίγο!»

«Θέλω να πω όμως ότι δεν το κρύβω πια» είπε η ηθοποιός

Βαλέρια Κουρούπη

H Βαλέρια Κουρούπη σε μία από τις σπάνιες φορές που δίνει συνέντευξη αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και τη σχέση που διατηρεί τα τελευταία χρόνια.

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως «έχω μια σχέση στην οποία ο σύντροφος μου είναι μικρότερος μου, πολύ. Δεν είναι λιγο μικρότερος μου, δηλαδή δεν είναι αυτό το «τρία χρόνια, δεν πειράζει». Είναι πολύ μικρότερος μου. Πιστεύω πάρα πολύ στον έρωτα σε όλους τους τύπους σχέσεων. Πιστεύω ότι αυτό μας οδηγεί οπότε εκεί σταματάμε να σκεφτόμαστε στερεοτυπικά. Δεν υπάρχει στερεότυπο στον έρωτα. Όταν το είπα στο παιδί μου ησύχασα και μπορούσα πια να το πω παντού. Το θέμα μου ήταν να το μάθει πρώτα το παιδί, να μην το μάθει από αλλού, από τα μέσα και από φίλους και αφού το ζύγισα μέσα και είδα πως θα κρατήσει, του το είπα», είπε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ και στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά.

Βαλέρια Κουρούπη - Νίκος Ξύδης: Στην πρώτη τους συνέντευξη μετά το διαζύγιο

«Δεν το έχω πει, δεν έχω βγει και το έχω πει πουθενά. Τώρα το λέμε. Θέλω να πω όμως ότι δεν το κρύβω πια. Είμαστε μαζί, βγαίνουμε, κυκλοφορούμε», πρόσθεσε.

«Είναι ωραίο όταν έχεις πάρει έναν δρόμο, όχι επί τούτου για να σπάσεις τα στερεότυπα επειδή είσαι επαναστάτης χωρίς αιτία, είναι καλό να το βροντοφωνάζεις. Όταν συμβαίνει και είσαι ευτυχής μέσα σε αυτό, όπως είμαι εγώ πολύ ισορροπημένη με το διαζύγιο μου και ας έχω δεχθεί πολλή κριτική, είναι καλό να το λες. Με αυτή τη σχέση είμαι πολύ ισορροπημένη και πολύ ευτυχισμένη. Λες, «κοίτα, γίνεται, απενοχοποιηθείτε και οι υπόλοιποι που το νιώθετε παιδιά». Δεν είναι θέμα ταμπού» συμπλήρωσε, επίσης, η Βαλέρια Κουρούπη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top