Τούνη - Αλεξάνδρου: Οι στιγμές της γέννας και οι πρώτες μέρες με το μωρό

Το ζευγάρι πήγε την πρώτη βόλτα με τον γιο του

Μέσα από ένα Q&A στο Instagram έδωσαν την πρώτη τους «συνέντευξη» μέσω Instagram ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη.

Το ζευγάρι απάντησε σε 10 ερωτήσεις μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Οι δυο τους ξαπλωμένοι στον καναπέ του σπιτιού τους απάντησαν στις ερωτήσεις των followers σχετικά με τη διαδικασία του δύσκολου τοκετού αλλά και για τις πρώτες μέρες στο σπίτι με τον γιο τους,

Τούνη - Αλεξάνδρου: Οι στιγμές της γέννας και οι πρώτες μέρες με το μωρό

«Η εμπειρία ήταν τρομερή, εντάξει ήταν και ζόρικη. Η Ιωάννα θυμάται τα μισά. Ένα θα σας πω, είχε 17 αιματοκρίτη και για να κάνεις χειρουργείο πρέπει να έχεις 40! Γι’ αυτό τον λόγο μπήκα και εγώ στο χειρουργείο, κανονικά απαγορεύεται. Από εκεί και πέρα η εμπειρία όταν ακούς το κλάμα του μωρού είναι τι να πω…!» είπε αρχικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη πρόσθεσε: «Ήταν ζόρικη παιδιά (η διαδικασία του τοκετού). Γενικά γεννούσα μία ολόκληρη μέρα! Γιατί πηγαίναμε για φυσιολογικό τοκετό μετά από 20 plus ώρες δε γινόταν φυσιολογικά και μετά μπήκα χειρουργείο. Οπότε γενικά ταλαιπωρήθηκα. Άλλο παιδί δεν κάνω!».

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ποζάρουν αγκαλιά με το μωρό τους!

Μια από τις ερωτήσεις που απάντησαν επίσης είναι «τι έχει αλλάξει στη ζωή σας μετά τη γέννηση του μπέμπη;». Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απάντησε: «Έχει αλλάξει σίγουρα η ζωή μας προς το καλύτερο. Αυτό είναι και το νόημα της ζωής. Χαιρόμαστε πολύ γι’αυτό. Παιδιά θέλει ένα πολύ καλό πρόγραμμα γι’αυτό. Κανείς δεν το ξέρει. Κανείς δεν το γνωρίζει. Το φτιάχνεις και πορεύεσαι με ευτυχία και χαμόγελο»

Nωρίτερα όλη η οικογένεια πήγε την πρώτη της βόλτα με το καρότσι στην Πεντέλη όπου μένει και ανέβασαν story!

«Η πρώτη μας βόλτα. Για τη μαμά γίνεται και για το μπεμπάκι», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο βίντεο που ανάρτησε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top