Θοδωρής Αθερίδης: «Ξέρω ότι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με αγαπάει»

Η απάντηση του ηθοποιού στο σχόλιο της συναδέλφου του περί φίλους φίλων...

Δείτε τη συνέντευξη του Θοδωρή Αθερίδη στην εκπομπή του Alpha

Τον Θοδωρή Αθερίδη συνάντησε η κάμερα του Happy Day το βράδυ της Τετάρτης.

Ο ηθοποιός ρωτήθηκε από το Happy Day για τα σχόλια που έκανε για τον Μάρκο Σεφερλή, αλλά και την απάντηση του ηθοποιού που από κάποιους χαρακτηρίστηκε ως ειρωνική. 

Θοδωρής Αθερίδης: «Σαν τον Γιώργο Κιμούλη, δεν είναι κανένας»

«Τι συνέβη ρε παιδιά: Είπα τα καλύτερα για τον Μάρκο και ποιος δε το κατάλαβε, δεν ξέρω. Ο Μάρκος δεν πειράχτηκε, ίσα ίσα με πήρε και τηλέφωνο, δεν απάντησε ειρωνικά. Με αγαπάει, είναι ο μόνος που έρχεται τόσα χρόνια και βλέπει τις παραστάσεις μου. Είμαστε φίλοι. Εγώ τον εκτιμώ τον Μάρκο.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Θοδωρής Αθερίδης μιλώντας στο Happy Day

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Θοδωρής Αθερίδης μιλώντας στο Happy Day

Εγώ πήγα να βάλω λίγο τα πράγματα στη θέση τους με τον Μάρκο, με την έννοια ότι είναι ο πρώτος που έφερε κάτι στην Ελλάδα που μετά έγινε μόδα. Σήμερα όλοι οι stand up comedians παίζουν με τα λογοπαίγνια, ο πρώτος που το έκανε 25 χρόνια πριν, ήταν ο Μάρκος. Αυτό είπα, δεν είπα κάτι άλλο», ξεκαθάρισε βάζοντας τέλος σε φήμες που έκαναν λόγο για ειρωνικό σχόλιο από πλευράς του.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε και για τα αιχμηρά σχόλια που έκανε πρόσφατα για εκείνον η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τον ίδιο να δείχνει ότι δεν πιστεύει ότι συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο.

Θοδωρής Αθερίδης: Οι κρίσεις πανικού και η ερωτική σχέση με τον εγγονό του

«Δεν ξέρω ότι μίλησε η Πηνελόπη για μένα. Μα ποιες δηλώσεις; Είπα ότι ο Κιμούλης είναι φίλος μου. Παιδιά δεν μπορώ να σχολιάσω πράγματα που δεν έχω ακούσει. Η Πηνελόπη αποκλείεται να είπε κακό πράγμα για εμένα, είναι ένα κορίτσι που με αγαπάει. Έτσι ξέρω. Ισχύει ότι δεν έχει υπάρξει σπουδαίος καλλιτέχνης αν δεν έχεις υπάρξει σπουδαίος άνθρωπος. Όταν θα γίνω καλός άνθρωπος, μπορεί να γίνω και καλός καλλιτέχνης. Αποκλείεται η Πηνελόπη να έκανε επίθεση σε εμένα, είναι ένα κορίτσι που με αγαπάει από ό,τι έχω καταλάβει. Κάτι άλλο θα έχει γίνει και δεν το έχω ψάξει καθόλου. Αποκλείεται», απάντησε έκπληκτος ο Θοδωρής Αθερίδης.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Δεκέμβριο του 2022

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Δεκέμβριο του 2022 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Πριν από λίγες ημέρες, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου που κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση, δε δίστασε να σχολιάσει κι όλα όσα είπε πρόσφατα ο Θοδωρής Αθερίδης για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός έριξε τις αιχμές της στον Αθερίδη τονίζοντας πως μάλλον, πειράχτηκαν φίλοι φίλων, καθώς χτυπήθηκαν ευαίσθητες χορδές.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top