Μελίνα Νικολαΐδη: Η θέα από το σπίτι της στο Λονδίνο

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή σπουδάζει υποκριτική

Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης: Η ερώτηση για τη Μελίνα και η αμηχανία on camera

Η Μελίνα Νικολαΐδη από τον Σεπτέμβριο έχει μετακομίσει στο Λονδίνο, λόγω σπουδών.

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαίδη, αν και έχει κληρονομήσει το ταλέντο της μητέρας της στο τραγούδι, αποφάσισε να σπουδάσει υποκριτική.

Next Generation! Δείτε τις κούκλες κόρες των επωνύμων της ελληνικής showbiz

Η Μελίνα το πρωί της Δευτέρας ανέβασε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μας έδειξε τη θέα από το δωμάτιο της στο βροχερό Λονδίνο. 

Μελίνα Νικολαΐδη: Η θέα από το σπίτι της στο Λονδίνο

«Έφυγε το παιδάκι μου. Η Μελίνα σπουδάζει υποκριτική. Πηγαίναμε για νομική, αλλά τον Δεκέμβριο αποφάσισε πως αυτό θέλει. Πάντα έλεγα στα παιδιά μου να κυνηγούν τα όνειρά τους και τώρα ήρθε η στιγμή που πρέπει να ανταποκριθώ σε αυτό. Ό,τι και αν αποφασίσουν να κάνουν στη ζωή τους τα παιδιά μου, εγώ θα είμαι δίπλα τους», είχε δηλώσει για την κόρη της η Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξή της στην Κατερίνα Καινούργιου. 

Τους τελευταίους μήνες η 18χρονη είναι πολύ ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Συχνά ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει σε τρυφερά στιγμιότυπα με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

Μελίνα Νικολαΐδη & Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης /Φωτογραφία Περιοδικό OK!

Μελίνα Νικολαΐδη & Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης /Φωτογραφία Περιοδικό OK!

Εκείνος είναι αρκετά μεγαλύτερός της, είναι 34 ετών και έχει γυμναστήριο στη Γλυφάδα. Εκεί γυμνάζεται και η Δέσποινα Βανδή και η Μελίνα όταν είναι στην Ελλάδα. 

Βανδή: Κάνει γυμναστική με τον σύντροφο της κόρης της και την Έλλη Κοκκίνου

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης παράλληλα παίζει και βόλεϊ στην ομάδα της ΑΕΚ. Η αποκάλυψη για τη σχέση τους έγινε όταν η Μελίνα Νικολαΐδη βρέθηκε στο γήπεδο για να δει τον αγαπημένο της δημοσιεύοντας και ένα story στο instagram απαθανατίζοντάς τον κατά την διάρκεια του αγώνα.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top