Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Γιατί ο βασιλιάς Κάρολος δεν ήρθε στην κηδεία;

Όλα όσα αποκάλυψε στο Πρωινό ο Χρήστος Ζαμπούνης

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Το Πρωινό

Μέλη βασιλικών οικογενειών από όλη την Ευρώπη κατέφτασαν στην Αθήνα προκειμένου να πουν το τελευταίο «αντίο» στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο.

Κηδεία Κωνσταντίνου: Οι επώνυμοι που πήγαν για το τελευταίο «αντίο»

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι δεν ήρθε στην κηδεία ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ, καθώς ο Κωνσταντίνος ήταν νονός του διαδόχου του αγγλικού θρόνου, ενώ ο Ουίλιαμ έχει βαφτίσει έναν εγγονό του, τον Κωνσταντίνο - Αλέξιο

Στο Πρωινό, ο Χρήστος Ζαμπούνης αποκάλυψε τον λόγο. Όπως είπε: «Ο Βασιλιάς Κάρολος, με δεδομένο ότι η Ελλάδα αποφάσισε να κηδεύσει τον Κωνσταντίνο ως ιδιώτη, δεν μπορούσε να έρθει εκ του πρωτοκόλλου. Δηλαδή, θα πρόσβαλλε την απόφαση της κυβέρνησης».

Παύλος: Μετακομίζει μόνιμα στην Αθήνα, σύμφωνα με πληροφορίες

Στη συνέχεια, ο Χρήστος Ζαμπούνης πρόσθεσε: «Είναι ένα ερωτηματικό που δεν ήρθε ο Ουίλιαμ και μου έκανε εντύπωση. Θα το μάθω εντός της μέρας».

Λίγη ώρα αργότερα, ο δημοσιογράφος διευκρίνισε: «Λόγω του ότι είναι ιδιωτική η κηδεία, δεν μπορούσε να έρθει και ο διάδοχος του θρόνου, Πρίγκιπας Ουίλιαμ, γιατί είναι θεσμικός και ο διάδοχος. Ενώ η πριγκίπισσα Άννα δεν είναι θεσμική. Αυτό είναι το πρωτόκολλο των Βρετανών, δεν μπορούν να εκπροσωπηθούν σε αυτό το επίπεδο εφόσον είναι ιδιώτης».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top