«Έχω υλικό για δεύτερο βιβλίο, παρέλειψα πολλά γιατί δε θα με συγχωρούσαν»

Όσα είπε ο πρίγκιπας Χάρι για τα γεγονότα που δεν ανέφερε στο βιβλίο του

«Κακιά και επικίνδυνη»: Ο Χάρι κατακεραυνώνει την Καμίλα - Βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Star

Μόλις λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του με τίτλο «Ρεζέρβα» (Spare) ο πρίγκιπας Χάρι παραχώρησε συνέντευξη Daily Telegraph τονίζοντας πως έχει υλικό για να γράψει και δεύτερο βιβλίο.

Πρίγκιπας Χάρι: Γεννήθηκα σε περίπτωση που ο Ουίλιαμ χρειαζόταν... όργανο!

Ο δούκας του Sussex επεσήμανε πως είχε πολλά άλλα πράγματα που ήθελε να αναφέρει μέσα στο βιβλίο του αλλά δεν το έκανε γιατί η οικογένειά του δε θα τον συγχωρούσε ποτέ.

«Κακιά και επικίνδυνη»: Ο Χάρι κατακεραυνώνει την Καμίλα

Το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι με τίτλο Spare κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες /φωτογραφία AP Michael Sohn

Το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι με τίτλο Spare κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες /φωτογραφία AP Michael Sohn

«Το πρώτο προσχέδιο ήταν διαφορετικό. Ήταν 800 σελίδες και τώρα έχει πέσει στις 400. Θα μπορούσε να είναι δύο βιβλία, ας το πούμε έτσι. Και το δύσκολο κομμάτι ήταν να βγάλω πράγματα», δήλωσε αρχικά.

Καμίλα: Έκπληκτη με όσα ισχυρίζεται για εκείνη ο πρίγκιπας Χάρι

«Υπάρχουν ορισμένα πράματα που συνέβησαν, ειδικά μεταξύ εμού και του αδελφού μου, και ορισμένα ακραία μεταξύ εμού και του πατέρα μου, που απλά δεν ήθελα να γνωρίζει ο κόσμος. Γιατί δεν πιστεύω πως θα με συγχωρούσαν ποτέ», πρόσθεσε ο πρίγκιπας Χάρι.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο ίδιος ανέφερε  πως γνώριζε ότι θα υπήρχαν επιπτώσεις για όσα έγραψε , αλλά παρατήρησε πως δε γινόταν να κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματά του χωρίς να συμπεριλάβει την οικογενειακή του ζωή.

Ο πρίγκιπας Χάρι με τον αδερφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ/ φωτογραφία AP
Ο πρίγκιπας Χάρι με τον αδερφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ/ φωτογραφία AP

 

Μιλώντας για τα ΜΜΕ δήλωσε πως αποκρύπτει τις πληροφορίες σχετική με το Παλάτι «επιλέγοντας να κυκλοφορήσει πιο ζουμερές ιστορίες για άλλους».

Κλείνοντας, ο πρίγκιπας Χάρι ξεκαθάρισε πως δε θέλει να κάνει ζημιά στη μοναρχία, αντιθέτως θέλει να τη βελτιώσει. «Δεν έχει να κάνει με προσπάθεια κατάρριψης της μοναρχίας, είναι μία προσπάθεια να τους σώσω από τους εαυτούς τους. Γνωρίζω ότι θα σταυρωθώ από αρκετό κόσμο γιατί το λέω αυτό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top