Μάρκος Σεφερλής: Κέρδισε στην πρώτη του δικαστική διαμάχη

Όσα είπε στον «αέρα» ο δικηγόρος του γνωστού ηθοποιού

Δείτε το ρεπορτάζ από την εκπομπή Super Κατερίνα

Τη δεύτερη δίκη εναντίον του ηθοποιού Γιώργου Λαμπάτου κέρδισε το πρωί της Παρασκευής ο Μάρκος Σεφερλής.

Μάρκος Σεφερλής: H συγκλονιστική εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα του

Ο συνήγορος υπεράσπισης του ηθοποιού, Μιχάλης Σαρρής μίλησε για την υπόθεση στην εκπομπή Super Κατερίνα. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Λαμπάτος είχε καταγγείλει τον Μάρκο Σεφερλή για την θεατρική παράσταση Ο Ηλίας του 16ου που ανέβηκε το 2002, ισχυριζόμενος πως δεχόταν εσκεμμένα επί σκηνής αληθινά χαστούκια.

Όπως είπε ο δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή: «Ο κύριος Σεφερλής προσέφυγε για δεύτερη φορά στο δικαστήριο. Υπήρχε ήδη μια απόφαση που χαρακτήριζε ψευδείς και συκοφαντικούς τους ισχυρισμούς του κύριου Λαμπάτου. Δυστυχώς, ενώ υπήρχε η απόφαση αυτή, ο κύριος Λαμπάτος επανέλαβε τους χαρακτηρισμούς αυτούς τον Γενάρη του 2021 σε μια εφημερίδα και δύο τηλεοπτικές εκπομπές.

Πρώην συνεργάτης του Σεφερλή καταγγέλει:«Μου έριχνε 15 χαστούκια την ημέρα»

Ενώ έγινε η υπόμνηση ότι υπήρχε μια απόφαση, η οποία είχε κρίνει συκοφαντικούς τους ισχυρισμούς του, εκείνος τις επανέλαβε. Για δεύτερη φορά, το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι είναι ψευδείς και συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί του κυρίου Λαμπάτου», είπε ο Μιχάλης Σαρρής.

Στη συνέχεια, ο Μιχάλης Σαρρής αναφέρθηκε στην αποζημίωση που όρισε το δικαστήριο ότι πρέπει να λάβει ο Μάρκος Σεφερλής: «Το πρώτο που επιδικάστηκε είναι αγωγή 7.000 ευρώ, το οποίο δεν είναι το πρωτεύον για τον Μάρκο Σεφερλή, η χρηματική αποζημίωση. Δεν είχε εισπράξει καν τα χρήματα της πρώτης απόφασης, που ήταν 5.000 ευρώ. Το δεύτερο που αποφάσισε το δικαστήριο και διαφοροποιήθηκε από την πρώτη απόφαση, επειδή διαπιστώθηκε μια εξακολουθητική συμπεριφορά εκ μέρους του κυρίου Λαμπάτου με τους ίδιους ισχυρισμούς και μάλιστα, ενώ υπάρχουν αντίθετες δικαστικές αποφάσεις, απείλησε ότι σε επόμενη φορά που ο κύριος Λαμπάτος θα προτείνει τους ίδιους ισχυρισμούς, που θίγουν την τιμή και την υπόληψη του κυρίου Σεφερλή και τον συκοφαντούν, ο κύριος Σεφερλής έχει το δικαίωμα να αξιώνει 500 ευρώ για κάθε παράβαση».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top