Νίκος Οικονομόπουλος: «Έχει ξυπνήσει μέσα μου το πατρικό ένστικτο»

Τι είπε στο βιογραφικό του ντοκιμαντέρ

Ένα απόσπασμα από το βιογραφικό ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει ο Νίκος Οικονομόπουλος προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται». 

Στο απόσπασμα αυτό ο τραγουδιστής αποκαλύπτει ότι έχει ξυπνήσει μέσα του το πατρικό ένστικτο, εξηγεί τι σημαίνει για εκείνον η γυναίκα, ενώ αναφέρεται και στην συγκίνηση που ένιωσε on stage σε πρόσφατη συναυλία του στην Πάτρα.

«Το πατρικό ένστικτο έχει χτυπήσει. Δε ξέρω πότε θα γίνει αυτό, δεν ξέρω. Δε μπορώ να το σχεδιάσω. Κι ενώ εγώ είμαι γενικά του προγράμματος, έχω πρόγραμμα στη ζωή μου σε όλα, σε αυτό δεν έχω βάλει πρόγραμμα. Οικογένεια θα κάνω όποτε θέλει ο Θεός. Ζούμε στην εποχή που έχει χαθεί το φλερτ και ο έρωτας. Υπάρχει μόνο η σαρκική απόλαυση. Εμένα αυτό μου αρέσει, το πιο ρομαντικό, πιο παραδοσιακό» αναφέρει ο Νίκος Οικονομόπουλος.

«Γυναίκα… η ζωή… Από μια γυναίκα ήρθαμε όλοι» πρόσθεσε. Όσο για την on stage συγκίνησή του σε συναυλία του στην Πάτρα, ο Νίκος Οικονομόπουλος ανέφερε:

«Πάντα σκέφτομαι το παρελθόν. Το κουβαλάω. Ζω με το παρελθόν, και τις κακές και τις καλές στιγμές. Είδα τον πατέρα μου, την μάνα μου. Ξέρεις, το μυαλό δε σταματάει, ειδικά το δικό μου, να σκέφτεται. Και ήθελα και να το μοιραστώ. Για ποιο λόγο να κρυβόμουν; Έχω κανένα λόγο να κρύψω τη συγκίνησή μου; Πείραξα κάποιον; Ίσα ίσα. Ήταν οι άνθρωποι που με έφεραν στη ζωή και γύρισα τον χρόνο πίσω και σκέφτηκα όλα αυτά που έχω ζήσει. Δεν είναι και λίγα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top