Maestro: Το σοκαριστικό ατύχημα που είχε η «Σοφία» από τη σειρά

«Πονάω 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα», αποκαλύπτει

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Μαρίσσας Τριανταφυλλίδου

Το ευρύ κοινό την ξεχώρισε φέτος από τον ρόλο της «Σοφίας» στο Maestro, το τηλεοπτικό μπλοκμπάστερ με την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Maestro: Οι πρωταγωνιστές παρακολούθησαν παρεάκι το τελευταίο επεισόδιο

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ, η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου μίλησε για τη σειρά, την πορεία της και τα χρόνια που έζησε στην Τασκένδη, ενώ αναφέρθηκε και στο σοβαρότατο ατύχημα που είχε πριν χρόνια, που λίγο έλειψε να την αφήσει παράλυτη.

«Συνέβη το 2010. Έπεσα από ύψος 4 - 4,5 μέτρων στο διάλειμμα μιας πρόβας. Έζησα από θαύμα. Είχα ένα συντριπτικό κάταγμα, διαλύθηκε ο πρώτος οσφυϊκός, μπήκε στον νωτιαίο μυελό κι είχα παραλύσει», είπε η ηθοποιός αφήνοντας άφωνους τους παρουσιαστές.

Maestro: Η ανάρτηση του Παπακαλιάτη για τον τίτλο που του άλλαξε το Netflix

«Είχα καταφέρει σε κάποια φάση να περπατάω χωρίς να νιώθω τα πόδια μου. Η αλήθεια είναι ότι πολύ γρήγορα μπόρεσα να σταθώ, αλλά δεν είχα την αίσθηση, φορούσα κηδεμόνα», πρόσθεσε.

«Το "επανήλθες" είναι πολύ σχετικό. Πολλοί άνθρωποι εμπίπτουμε στο σύνδρομο του χρόνιου πόνου, πονάω 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Έχω μάθει να ζω με τον πόνο. Μου λένε ότι έτσι θα πάει», εξομολογήθηκε η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου.

Η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου συγκλόνισε το τηλεοπτικό κοινό με τον ρόλο της στο Maestro

Η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου συγκλόνισε το τηλεοπτικό κοινό με τον ρόλο της στο Maestro

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι: «Αν δεν κάνω φυσικοθεραπεία δεν τη… βγάζω. Πρόσφατα πέρασα μία περίοδο πένθους. Άρχισα να δυσκολεύομαι πάρα πολύ ψυχολογικά, γιατί πίστευα ότι κάποια στιγμή θα είμαι όπως ήμουν πριν. Τι σημαίνει όμως αυτό; Εδώ δεν είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι με αυτό που ήμασταν πριν 1 λεπτό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top