Φαίδρα Μαρασλή για τη μητέρα της, Βάνα Μπάρμπα: «Της ταιριάζει η πολιτική»

Όσα δήλωσε η ίδια και ο Νίκος Μπάρκουλης, με αφορμή τη συνεργασία τους

Η Φαίδρα Μαρασλή, κόρη της Βάνας Μπάρμπα και ο Νίκος Μπάρκουλης, γιος του αείμνηστου ηθοποιού Ανδρέα Μπάρκουλη, έμοιασαν από τους γονείς τους κι έχουν καλλιτεχνική φλέβα.

Φαίδρα Μαρασλή: Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα στο πρώτο της βίντεο κλιπ!

Τα δύο παιδιά ένωσαν τις δυνάμεις τους, πρωταγωνιστώντας στο νέο βίντεο κλιπ της Τζένης Γεωργιάδη με τίτλο «Κράτησέ με».

Η Φαίδρα Μαρασλή και ο Νίκος Μπάρκουλης υποδύονται το ζευγάρι στο βίντεο κλιπ της τραγουδίστριας Τζένης Γεωργιάδη 

Η Φαίδρα Μαρασλή και ο Νίκος Μπάρκουλης υποδύονται το ζευγάρι στο βίντεο κλιπ της τραγουδίστριας Τζένης Γεωργιάδη 

«Θέλω πολύ να ασχοληθώ με αυτό που σπουδάζω, με την Φιλοσοφία. Έχω μεγάλα όνειρα και θέλω να τα κάνω πράγματα, όχι στον χώρο του θεάματος», δήλωσε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» η Φαίδρα Μαρασλή. 

Φαίδρα Μαρασλή: Αγνώριστη και άκρως εντυπωσιακή η κόρη της Βάνας Μπάρμπα

Η ίδια δε γινόταν να μη ρωτηθεί για τη μητέρα της, για την οποία είπε μεταξύ άλλων πως της ταιριάζει η πολιτική.

«Στην μητέρα μου ταιριάζει η πολιτική γιατί είναι δυναμικός άνθρωπος και νοιάζεται για τον συνάνθρωπο. Μου έχουν γίνει προτάσεις, απλά σε αυτή τη φάση της ζωής μου δεν με ενδιάφεραν».

Δηλώσεις στην πρωινή εκπομπή του Mega έκανε και ο Νίκος Μπάρκουλης, ο οποίος περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές με τον πατέρα του, Ανδρέα Μπάρκουλη.

«Η σύγκριση με τον πατέρα μου, με έναν θρύλο, σημαίνει ότι κάτι κάνω καλά, είναι όμορφο. Ήταν δύσκολο να βλέπω τον πατέρα μου κατάκοιτο, αδύναμο και δίπλα στην τηλεόραση να παίζει στις ταινίες με την Τζένη Καρέζη και την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Τον έχω δει στον ύπνο μου δυο τρεις φορές. Δεν πρόλαβα να αγκαλιάσω τον πατέρα μου πριν «φύγει», ήταν τα συγκινητικά λόγια του Νίκου Μπάρκουλη. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top