Φαίδρα Μαρασλή: Αγνώριστη και άκρως εντυπωσιακή η κόρη της Βάνας Μπάρμπα

Είναι 19 ετών και σπουδάζει Φιλοσοφία

Τη Φαίδρα Μαρασλή, κόρη της Βάνας Μπάρμπα «τσάκωσε» η κάμερα του Βreakfast@Star στα γυρίσματα του νέου βιντεοκλίπ της Τζένης Γεωργιάδη.

Η Φαίδρα μίλησε για τον συνεργάτη της στα γυρίσματα του κλιπ Νίκο Μπάρκουλη και είπε ότι είναι πολύ καλό παιδί και την έχει βοηθήσει πολύ με την υποκριτική, ενώ όταν ρωτήθηκε αν σκέφτεται να ασχοληθεί με τον χώρο του μόντελινγκ, απάντησε ότι προς το παρόν θέλει να αφοσιωθεί στις σπουδές της στη Φιλοσοφία. Η Φαίδρα σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας.

ΦΑΙΔΡΑ ΜΠΑΡΜΠΑ

Η Βάνα Μπάρμπα είναι μια περήφανη μαμά για την κόρη της, η οποία έχει πάρει τη γοητεία της. Μάλιστα από την στιγμή που ενηλικιώθηκε η Φαίδρα ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ και είχε περπατήσει σε fashion shows καταξιωμένων σχεδιαστών.

βανα μπάρμπα

Η Βάνα Μπάρμπα με την κόρη της, Φαίδρα, το 2018/ NDP

Τη Φαίδρα Μαρασλή«τσάκωσε» η κάμερα του Βreakfast@Star στα γυρίσματα του νέου βιντεοκλίπ της Τζένης Γεωργιάδη.

«Η Φαίδρα είναι το αντίθετό μου, ακριβώς. Είναι η συνέχεια μου, έχει μια δυναμική ο χαρακτήρας της, αλλά είναι ορθολογίστρια, έχει τα πρέπει που δεν έχω εγώ και από εκείνη μαθαίνω. Μου την έστειλε ο Θεός για να διορθώσει εμένα. Είναι ήρεμη δύναμη», είχε αναφέρει σε παλιότερη συνέντευξή της η Βάνα Μπάρμπα για τη 19χρονη πλέον κόρη της.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top