Ο Κορεάτης JAY B, απογείωσε το ελληνικό κοινό με μία sold out συναυλία!

Η k-pop μουσική αποδείχθηκε πως έχει φανατικό κοινό στη χώρα μας!

JAY B: Απογείωσε Το Ελληνικό Κοινό Με Μία Sold Out Συναυλία!

Η Aria Group και το Mad έφεραν τον δημοφιλή pop star από την Κορέα, JAY B, για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Ο JAY B, o Κορεάτης καλλιτέχνης της k-pop μουσικής και leader του δημοφιλούς k-pop boy band GOT7, απογείωσε το ελληνικό κοινό στην πρώτη του εμφάνιση στη χώρα μας, με μία sold out συναυλία στη σκηνή του Fuzz Live Music Club, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου.

Ο Κορεάτης JAY B, απογείωσε το ελληνικό κοινό με μία sold out συναυλία!

Πλήθος κοινού έσπευσε από νωρίς, δημιουργώντας ουρές εκατοντάδων μέτρων κατά την είσοδο στο χώρο, για να δει από κοντά τον αστέρα της k-pop, σημειώνοντας ρεκόρ προσέλευσης! Η sold out συναυλία του JAY B, στο κατάμεστο Fuzz Live Music Club, προσέφερε έντονες συγκινήσεις και εντυπωσιακές σκηνές με το κοινό να τραγουδά και να χορεύει ασταμάτητα με τις διεθνείς επιτυχίες!

Η νέα τάση της k-pop μουσικής, αποδείχθηκε πως έχει φανατικό κοινό στη χώρα μας και ήρθε για να μείνει!

Ο Κορεάτης JAY B, απογείωσε το ελληνικό κοινό με μία sold out συναυλία!

Ο Κορεάτης JAY B

Ο JAY B, με περισσότερους από 7 εκατομμύρια followers, μετά την επιστροφή με τους GOT7 και την κυκλοφορία του δεύτερου EP του “Be Yourself”, βρίσκεται εν μέσω της παγκόσμιας solo περιοδείας του, “Tape: Press Pause”, και το ελληνικό κοινό βίωσε τον ενθουσιασμό, την ενέργεια και την αγάπη του για τη μουσική, σε μία ανεπανάληπτη εμπειρία!

Ο star από την Κορέα, JAY B, έκανε το ντεμπούτο του με το παγκόσμιο k-pop φαινόμενο, τους GOT7, to 2014. Τα τελευταία 7 χρόνια έχει περιοδεύσει σε περισσότερες από 17 χώρες και έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές. Εκτός από ταλαντούχος τραγουδιστής είναι χορευτής, αλλά και ηθοποιός. Από τον Ιανουάριο του 2021, συνέχισε τη σόλο καριέρα του στη μουσική αλλά και παρέμεινε μέλος του δημοφιλούς boy band. Επιπλεόν, δραστηριοποιείται σημαντικά σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες, ωθούμενος από το πάθος του να βοηθάει τους άλλους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top