Άκης Πετρετζίκης: Είναι δύσκολη πίστα το δεύτερο παιδί. Την έχουμε ακούσει

Ο σεφ είπε για την κόρη του: «Είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο»

Ο Άκης Πετρετζίκης σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του μίλησε στην εκπομπή Happy Day όπου βρέθηκε καλεσμένος για την οικογένειά του!

Άκης Πετρετζίκης: Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την κόρη του σεφ

Ο γνωστός σεφ αποκάλυψε πολλά τόσο για τη σύζυγό του Κωνσταντίνα, όσο και για τα δύο του παιδιά τον 1,5 χρονών γιο του Αχιλλέα, αλλά και την μόλις τριών μηνών κόρη του, η οποία και του μοιάζει.

Για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού είπε: «Είναι δύσκολη πίστα το δεύτερο παιδί. Την έχουμε «ακούσει» λίγο. Ο Αχιλλέας είναι 1,5 ετών, δεν μιλάει ακόμη αλλά καταστρέφει τα πάντα. Αλλά είναι το καλύτερο παιδί που υπάρχει. Και εκεί που λέγαμε ότι έχουμε χρόνο από τις 7 το βράδυ μέχρι τις 7 το πρωί, «έσκασε» το δεύτερο παιδί. Η μικρή θηλάζει δεν κάνει τίποτε άλλο ακόμη. Τρώει, κοιμάται και κλαίει. Αλλά είναι η πιο όμορφη γυναίκα που υπάρχει στον κόσμο. Θα τη βάλουμε σε πρόγραμμα στους έξι επόμενους μήνες».

Άκης Πετρετζίκης: Στόλισε και μας έδειξε κατά λάθος την κόρη του!

Όσο για το πρόγραμμά του είπε: «Πλέον κοιμάμαι από τις 9 το βράδυ με το που τελειώσουν τα δελτία ειδήσεων και ξυπνάω στις 4 το πρωί για να έχω χρόνο να παίξω με τον μικρό και να πάω μετά στο γυμναστήριο. Πρέπει να συμβαδίζουμε πλέον με το πρόγραμμα των παιδιών. Εμείς οι γονείς πρέπει να προσαρμοστούμε στο δικό τους και όχι εκείνα στο δικό μας».

Άκης Πετρετζίκης: Τι είπε για τη γυναίκα του, Κωνσταντίνα

Ο Άκης Πετρετζίκης μίλησε για τη σύζυγό του και την υπομονή της, στην ανατροφή των παιδιών τους: «Όταν κλαίνε τα παιδιά...Dolby (σε ήχο) είμαι σε μία φάση που δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Αυτό το πράγμα είναι too much για μένα. Και βλέπω την Κωνσταντίνα άνετη που χαμογελάει στον πιτσιρικά, ενώ αυτός είναι με την καραμούζα πάνω της και πετάει ό,τι υπάρχει στον κόσμο. Οι γυναίκες είστε διαφορετικές σε αυτό το κομμάτι. Οι γυναίκες με το που γεννιέστε, έχετε προσωπικότητα, οι άντρες θέλουμε χρόνο. Οι γυναίκες με το που γεννιούνται, απαιτούν».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top