Νικολέτα Κοτσαηλίδου: Ο νέος της σύντροφος είναι ηθοποιός

Η ηθοποιός χώρισε από τον Σπύρο Παπαδόπουλο πριν από δύο χρόνια

Δείτε όσα είπε πρόσφατα η Νικολέτα Κοτσαηλίδου στο Στούντιο 4

Εδώ και περίπου δύο χρόνια, ο Σπύρος Παπαδόπουλος κι η Νικολέτα Κοτσαηλίδου, τράβηξαν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή έπειτα από δέκα χρόνια κοινής πορείας.

Νικολέτα Κοτσαηλίδου: Η ηλικία, ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η σειρά στην ΕΡΤ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Νews, πλέον, η Νικολέτα Κοτσαηλίδου βρίσκεται σε σχέση εδώ και δύο χρόνια με ηθοποιό της σειράς του ΑΝΤ1, Πέτα τη Φριτέζα. Η γνωριμία τους έγινε στα γυρίσματα κι η αρχική συμπάθεια μετατράπηκε σταδιακά σε έλξη και μετά σε σχέση.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, το ζευγάρι έχει συμπληρώσει δύο χρόνια κοινής πορείας, ωστόσο κι οι δύο δεν επιθυμούν να προβάλλουν την προσωπική τους ζωή. Για αυτό κι έχουν καταφέρει να μη δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους παρότι στους καλλιτεχνικούς κύκλους είναι γνωστή εδώ και αρκετό καιρό.

Η Νικολέτα Κοτσαηλίδου κι ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν μαζί για μια δεκαετία

Η Νικολέτα Κοτσαηλίδου κι ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν μαζί για μια δεκαετία /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Αυτή την περίοδο η Νικολέτα Κοτσαηλίδου έχει καθημερινά γυρίσματα για την αστυνομική σειρά της ΕΡΤ Κάνε ότι κοιμάσαι, στην οποία πρωταγωνιστεί, μαζί με τον πρώην σύντροφό της. Επίσης, αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στην κλασική κωμωδία του Μολιέρου Ο μισάνθρωπος στο θέατρο Εμπορικόν σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.

Τίτλοι τέλους για Σπύρο Παπαδόπουλο και Νικολέτα Κοτσαηλίδου

Ο νέος σύντροφος της δεν είναι άλλος από τον γοητευτικό συνάδελφό της, Κυριάκο Σαλή. Ο ηθοποιός σπούδασε στη δραματική σχολή Πράξη Επτά και δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Δον Κιχώτης, Grease, Cats & Φιλονικία.

Ο Κυριάκος Σαλής συμμετείχε στην κωμική σειρά Παρουσιάστε!

Ο Κυριάκος Σαλής συμμετείχε στην κωμική σειρά Παρουσιάστε!

Στην τηλεόραση συμμετείχε το 2018 στη σειρά Πέτα τη Φριτέζα, στο Παρουσιάστε! το 2020 και στο Σε ξένα χέρια της ΕΡΤ το 2021.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top