Τάσος Χαλκιάς: «Όταν βρίσκομαι σε απελπισία πηγαίνω στο βουνό και ουρλιάζω»

Η δημόσια εξομολόγηση του ηθοποιού

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Τάσου Χαλκιά στο Στούντιο 4

Ο Τάσος Χαλκιάς έχει διαγράψει μια σπουδαία πορεία στο θέατρο, την τηλεόραση, αλλά και τον κινηματογράφο. Ο ταλαντούχος ηθοποιός έχει συμφιλιωθεί με τον χρόνο που περνά, αναπολεί τα νεανικά του χρόνια, αλλά δε θα ήθελε να γίνει πάλι τριάντα ετών.

Τάσος Χαλκιάς: «Θα σταματήσω σε πέντε, έξι χρόνια το αργότερο»

«Αν μπορούσα να γυρίσω στα νεανικά μου χρόνια, δε θα το έκανα γιατί πάλι τα ίδια πράγματα θα έκανα, ίσως και χειρότερα. Τα νοσταλγώ εκείνα τα χρόνια, τα θυμάμαι, συγκινούμαι, αλλά δε θα ήθελα να γυρίσω στα νιάτα μου. Τα νιάτα είναι μόνο μια φορά, πρέπει να τα ζούμε και να τα χαιρόμαστε. Τα πρώτα ήντα, και τα δεύτερα είναι βατά. Μιλάω για τους άντρες, για τις γυναίκες δεν μπορώ να πω. Οι άντρες μετά τα εξήντα έχουν μια άλλη καμπή προς τα κάτω….» δήλωσε ο Τάσος Χαλκιάς στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Έλληνας ηθοποιός: «Πιστεύω στη φιλοσοφία του Βούδα και πουθενά αλλού»

Όπως είπε ο ίδιος όταν δεν είναι καλά και απελπίζεται πηγαίνει στο βουνό και ουρλιάζει. «Πάω στο βουνό και ουρλιάζω. Δεν κάνω το τσακάλι. Αλλά ουρλιάζω. Η κραυγή αυτή ξεκινά από απελπισία. Δεν είναι εύκολο να τα περιγράψεις αυτά. Είναι ανακουφιστικό», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top