Περρής: Δισκογραφική με ανάγκασε να υπογράψω πως δε θα πω ότι είμαι gay

Όσα είπε ο τραγουδιστής

Βίντεο με τις δηλώσεις του τραγουδιστή απο το Mega Καλημέρα

Πριν από αρκετό καιρό ο Γιώργος Περρής μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή αποκαλύπτοντας πως είναι ομοφυλόφιλος. Τα πράγματα δεν ήταν πάντα ρόδινα για τον τραγουδιστή τόσο πριν όσο και μετά το coming out.

Γιώργος Περρής: «Είμαι ομοφυλόφιλος, ανακουφισμένος και χαρούμενος»

Γιώργος Περρής: Όσα αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή

Ο ίδιος μιλώντας Be an Ally Forum έκανε μια δήλωση που προκάλεσε εντύπωση. Ξένη δισκογραφική εταιρεία τον είχε αναγκάσει να υπογράψει ένα συμβόλαιο που έλεγε πως δε θα πει ποτέ δημόσια πως είναι ομοφυλόφιλος.

Γιώργος Περρής: «Για αυτό επέλεξα να πω ότι είμαι ομοφυλόφιλος»

Ο τραγουδιστής, Γιώργος Περρής αποκάλυψε έναν όρο που του έβαλε μια δισκογραφική εταιρεία.

«Όταν υπέγραψα το πρώτο μου διεθνές συμβόλαιο με τη δισκογραφική μου εταιρεία, στο πρώτο ραντεβού ο διευθυντής με ρώτησε αν είμαι gay. Tου απάντησα ναι, και μετά που ήρθε το συμβόλαιο με ανάγκασαν να υπογράψω ότι δε θα αποκαλύψω ποτέ δημόσια ότι είμαι γκέι χωρίς τη συγκατάθεση της εταιρείας. Αυτό έγινε το 2014. Και όχι στην Ελλάδα, το συμβόλαιο αυτό ήταν στην Αμερική. Το δέχτηκα, γιατί μού δόθηκε μια πόρτα και μια ευκαιρία να γυρίσω όλο τον κόσμο. Ένας λόγος που έσπασα το συμβόλαιό μου ήταν γιατί ήθελα να μιλήσω ανοιχτά γι’ αυτό και μου κόστισε. Πολύ. Αλλά δεν το έχω μετανιώσει» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Περρής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top