Κατερίνα Παπουτσάκη: «Το διαζύγιο ήταν πολύ κατασταλαγμένο μέσα μου»

«Το έχω ξεπεράσει»

Στο διαζύγιό της από τον επί χρόνια σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της, Παναγιώτη Πιλαφά, αναφέρθηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη στη νέα της συνέντευξη.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Το love story κι ο γάμος με τον Παναγιώτη Πιλαφά

παπουτσακη πιλαφάς

Κατερίνα Παπουτσάκη - Παναγιώτης Πιλαφάς: Στην πρεμιέρα της παράστασης Η Αυλή των Θαυμάτων - Το Μιούζικαλ, τον περασμένο Φεβρουάριο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Ήταν πολύ κατασταλαγμένο μέσα μου το διαζύγιο. Το έχω ξεπεράσει. Δε με ενόχλησε το πως μπορεί να σχολιάστηκε ή το αν θα με κυνηγάνε στο θέατρο για δηλώσεις…  Είναι μια πολύ φωτεινή περίοδος, δεν είναι καθόλου μαύρη. Είναι μεν μεταβατική αλλά όχι μαύρη» είπε η ηθοποιός για τον τρόπο που διαχειρίστηκε το διαζύγιό της.

Να θυμίσουμε ότι το πρώην ζευγάρι ήταν παντρεμένο 10 χρόνια και έχει αποκτήσει δυο παιδιά, τον Μάξιμο και τον Κίμωνα.

Κατερίνα Παπουτσάκη – Παναγιώτης Πιλαφάς: Χώρισαν μετά από 10 χρόνια γάμου

Κατερίνα Παπουτσάκη – Παναγιώτης Πιλαφάς: Χώρισαν μετά από 10 χρόνια γάμου

Η Κατερίνα Παπουτσάκη αναφέρθηκε επίσης, στα μουσικά ακούσματα του γιου της:

«Ο μεγάλος μου γιος δεν ακούει τραπ. Συγχίζεται όταν βρίσκεται κάπου που ακούγονται κομμάτια με σεξιστικό στίχο. Όταν γύρισε πέρυσι από την κατασκήνωση, άκουγε τέτοια, προσπάθησα να του εξηγήσω, να του δείξω την καλή πλευρά της hip-hop, δεν του άρεσε, ήθελα αυτά. Μετά, σε κάποια φάση συνήλθε γιατί κάποιοι συμμαθητές του στο σχολείο άρχισαν να ακούν heavy metal και μόνος του άρχισε να αποκωδικοποιεί και να συνειδητοποιεί ότι μάλλον είχε παρασυρθεί και σε κάποια φάση μου λέει, “μαμά, ντρέπομαι, πως το έκανα εγώ αυτό» ανέφερε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top