Σωτήρης Καλυβάτσης: «Είναι αρλούμπες, ρωτήστε τον Παπαγιάννη γιατί το είπε»

Οι νέες δηλώσεις του ηθοποιού για τη διαμάχη Παπαγιάννη - Παυλίδου

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Σωτήρη Καλυβάτση

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι ήταν το πρωί της Κυριακής ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη δικαστική διαμάχη μεταξύ της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη, αφού πρωταγωνιστούσε μαζί τους στην παράσταση Πετάει Πετάει.

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Είδα τη Σοφία πεσμένη και τον Μάνο να κατεβαίνει»

«Το δικαστήριο είδε τα στοιχεία και πήρε μια απόφαση. Εγώ ήμουν αυτήκοος μάρτυρας, ουσιαστικά. Εγώ ανέβηκα ακριβώς μετά το συμβάν, είδα τη Σοφία στο πάτωμα, ο Μάνος από πάνω. Μόλις ανέβηκα, έφυγε ο Μάνος», είπε αρχικά.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης παίζει στην παράσταση Άντρες με τα όλα τους

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης παίζει στην παράσταση Άντρες με τα όλα τους

«Αυτά είναι αρλούμπες. Σε ένα θέατρο σαν το Χυτήριο να γίνει σκευωρία από κάποιους ηθοποιούς για να παρθεί ο ρόλος κάποιου άλλου ηθοποιού… Ρωτήστε τον Μάνο γιατί το είπε, δεν μπορώ να σας απαντήσω εγώ. Ο καθένας μπορεί να βγάζει από το μυαλό του ότι γουστάρει και σταδιακά να το πιστεύει κιόλας και να γίνεται η αλήθεια του», πρόσθεσε σε σχέση με όσα ισχυρίστηκε για εκείνον ο Μάνος Παπαγιάννης ότι ήθελε να του πάρει τον ρόλο του στην παράσταση.

Χαμός στη δίκη για τον «ξυλοδαρμό» της Παυλίδου - Η κατάθεση του Παπαγιάννη

Σωτήρης Καλυβάτσης και Μάνος Παπαγιάννης στη σκηνή του θεάτρου Χυτήριο

Σωτήρης Καλυβάτσης και Μάνος Παπαγιάννης στη σκηνή του θεάτρου Χυτήριο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Κλείνοντας, ο Σωτήρης Καλυβάτσης είπε: «Βγήκε έξω ο Μάνος κι άρχισε να συζητάει με τη Σοφία. Μετά άρχισαν να ανεβαίνουν οι τόνοι. Όταν η Σοφία μπήκε στο καμαρίνι της κι έκλεισε την πόρτα με δύναμη, εκεί εκνευρίστηκε πάρα πολύ γιατί προφανώς του έκλεισε την πόρτα και δε συνέχισε να συζητάει μαζί του. Εγώ ανέβηκα γιατί η Σοφία ούρλιαζε, αυτός κοπάνησε την πόρτα, δηλαδή έγιναν πράγματα, οπότε ντύθηκα κι ανέβηκα πάνω. Όλα αυτά έγιναν μπροστά στα μάτια της Κόνι Μεταξά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top