Δανάη Μπάρκα: Όσα είπε για το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα

Οι σκέψεις της παρουσιάστριας & ηθοποιού αφότου έγινε... 30 ετών

Δείτε βίντεο από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα στο Mega

Μια νέα εξομολόγηση αποφάσισε να κάνει η Δανάη Μπάρκα.

Η γνωστή παρουσιάστρια κι ηθοποιός μίλησε για τις απόψεις που άλλαξαν ριζικά τα τελευταία χρόνια, αναφέροντας ότι πριν από δέκα χρόνια δεν ήθελε καν να κάνει παιδιά, ενώ σήμερα είναι κάτι που σκέφτεται.

Η Δανάη Μπάρκα έκλεισε τα 30 και το γιόρτασε με ένα ξέφρενο πάρτι

Παράλληλα, η Δανάη εξομολογήθηκε ότι στο παρελθόν αντιμετώπιζε με απόλυτο τρόπο τους επικριτές της, σε αντίθεση με το πώς τους βλέπει σήμερα.

Η Δανάη Μπάρκα τις τελευταίες τρεις τηλεοπτικές σεζόν παρουσιάζει το Πάμε Δανάη!

Η Δανάη Μπάρκα τις τελευταίες τρεις τηλεοπτικές σεζόν παρουσιάζει το Πάμε Δανάη!

«Είναι όλα άσπρο-μαύρο; Ή όντως υπάρχει γκρι;

Σκέφτομαι καμία φορά πόσο διαφορετικές απόψεις διαμορφώνω μεγαλώνοντας ακόμα και 5 μήνες πριν μπορεί ένα θέμα να το αντιλαμβανόμουν εντελώς διαφορετικά. Πόσο η "απολυτοσύνη" μου με έχει κρατήσει πολλές φορές πίσω σε στιγμές που δεν θα έπρεπε ή σε ανθρώπους. Πως αλλάζουν οι σκέψεις μας μέρα με την μέρα, δεν είναι φοβερό;; Από τα πιο απλά μέχρι τα βαθιά υπαρξιακά θέματα.

10 χρόνια πριν έλεγα "δε θα κάνω ποτέ παιδιά, δεν αντέχω την δέσμευση & το άγχος", ενώ τώρα έχω εντελώς άλλη άποψη.

5 χρόνια πριν άκουγα «τηλεόραση» κι έτρεμα μόνο στην ιδέα, τώρα η καθημερινότητα μου είναι εντελώς διαφορετική και νιώθω ευτυχισμένη που το «τόλμησα» και ξεπέρασα αυτό τον φόβο μου.

Βίκυ Σταυροπούλου: «Είσαι η ανταμοιβή μου» - Οι ευχές της στη Δανάη Μπάρκα

Πριν 2 χρόνια όποιος με "έβριζε" ή με κακολογούσε έμπαινε αυτόματα σε μια "μαύρη λίστα" και δεν ήθελα να ακούω ούτε το όνομά του από την πληγή και τον θυμό που ένιωθα, τώρα προσπαθώ να σκέφτομαι σε τι θέση βρίσκεται ο καθένας και τι κρύβεται πίσω από κάθε κριτική.

Γενικά, μήπως οι απόψεις είναι όντως για να αλλάζουν, να εξελίσσονται και να προσαρμόζονται ανάλογα με την κατάσταση της ζωής μας?? Και τέλος, ποσό θαρραλέο αίσθημα η "συγνώμη" ή η παραδοχή της μετατροπής μιας γνώμης. Όλα αυτά, τα σκέφτομαι ακινητοποιημένη σε ένα φανάρι της Κηφισίας, αλλά ποιος δεν τα έχει σκεφτεί;;», έγραψε στην ανάρτησή της η Δανάη Μπάρκα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top