Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη: «Ηρεμήστε, δε θα πάθει κάτι τόσο εύκολα το μωρό»

«Παλιά μας γένναγαν σε χωράφια» σχολιάζει η εγκυμονούσα influencer

Η Ιωάννα Τούνη που σε λιγότερο από δύο μήνες θα γίνει μαμά για πρώτη φορά, κρατάει καθημερινή επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους και μοιράζεται μαζί τους όλες τις στιγμές της εγκυμοσύνης της.

Ιωάννα Τούνη: Πώς φτιάχνει τη διάθεσή της στον 8ο μήνα της κύησης;

Αυτή τη φορά ωστόσο, θέλησε να ζητήσει από τους ακόλουθούς της να μην της στέλνουν μηνύματα με οδηγίες για το τι πρέπει να κάνει και τι όχι με το μωρό που κυοφορεί, καθώς το μόνο που κάνουν είναι να την αγχώνουν.

Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη: «Ηρεμήστε, δε θα πάθει κάτι τόσο εύκολα το μωρό»

Τούνη: Στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη

«Να πω και κάτι άλλο τώρα που γυρίζει; Ρε κορίτσια μου, μην αγχώνεστε τόσο πολύ για το μωρό. Δε νομίζω ότι βοηθάει κάπου τόσο άγχος. Μου στέλνετε πολλά μηνύματα, “μη βάζεις ούτε ειδικό μαλακτικό γιατί μπορεί και αυτό να επηρεάσει το μωρό, τα ρούχα πρέπει να τα σιδερώνεις πάρα πολύ καλά. και πρέπει να τα πλένεις στο χέρι τους πρώτους έξι μήνες”.

Ηρεμήστε και σκεφτείτε απλά ότι κάποτε οι γιαγιάδες και οι παππούδες μας, μας γεννούσαν στα χωράφια και μας σκέπαζαν με τσουβάλι από πατάτες. Δηλαδή, ηρεμήστε. Δε θα πάθει κάτι το μωρό τόσο εύκολα. Όλα καλά. Να αγχωνόμαστε όμως εκεί που πρέπει γιατί δημιουργείτε παραπάνω άγχος και δε βοηθάει ούτε εσάς ούτε το μωράκι σας» ανέφερε στο βίντεό της η Ιωάννα Τούνη, η οποία σύντομα θα φέρει στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη: «Ηρεμήστε, δε θα πάθει κάτι τόσο εύκολα το μωρό»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top