Κωνσταντίνος Καζάκος: «Πρόλαβα να πω σ’ αγαπώ στον πατέρα μου»

«Μικρός ήμουν πολύ μεγάλος μπελάς»

Έναν σύντομο απολογισμό ζωής έκανε ο Κωνσταντίνος Καζάκος μιλώντας για όλα όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα, τα λάθη του, την απώλεια των γονιών του, αλλά και τη σχέση με τα παιδιά του.

«Μικρός ήμουν πολύ μεγάλος μπελάς. Τους είχα ταλαιπωρήσει αρκετά. Όμως αυτό είναι και το υγιές. Αν δεν εκτονωθείς νέος, θα εκτονωθείς μεγάλος και αυτό είναι πιο επικίνδυνο. Εγκλωβίστηκα στην εικόνα “του ωραίου”, όταν ξεκινούσα. Μου πήρε καιρό να καταλάβω ότι όλα αυτά είναι μπούρδες», εξομολογήθηκε αρχικά μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη».

Ο Κώστας Καζάκος με τον γιο του, Κωνσταντίνο Καζάκο Ο Κώστας Καζάκος με τον γιο του, Κωνσταντίνο - Φωτογραφία NDP

Ο Κώστας Καζάκος με τον γιο του, Κωνσταντίνο - Φωτογραφία NDP

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Καζάκου στην εκπομπή Ελένη

Πριν από λίγο καιρό «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος του πατέρας κι εκείνος τώρα προσπαθεί να διαχειριστεί αυτή την απώλεια. Αυτό που τον καθησυχάζει είναι ότι πρόλαβε να του πει σ’ αγαπώ.

Κωνσταντίνος & Τζένη Καζάκου: Πατέρας και κόρη στο θέατρο μετά τα δύσκολα

«Στον πατέρα μου πρόλαβα να πω όλα τα ‘σ’ αγαπώ μου’, με τη μητέρα μου ήταν διαφορετικά, γιατί ήμουν πιο νέος. Όσο μεγαλώνουμε ο αποχωρισμός είναι πιο αντιμετωπίσιμος, γιατί σαφώς τώρα κι εγώ είμαι πιο στέρεος ως άνθρωπος απ’ ό,τι ήμουν στα 23 μου».

O Κωνσταντίνος Καζάκος με την καλλονή κόρη του, Τζένη Καζάκου O Κωνσταντίνος Καζάκος με την καλλονή κόρη του, Τζένη Καζάκου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

O Κωνσταντίνος Καζάκος με την καλλονή κόρη του, Τζένη Καζάκου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Κωνσταντίνος & Τζένη Καζάκου: Πατέρας και κόρη στο θέατρο μετά τα δύσκολα

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στη μοναχοκόρη του, Τζένη Καζάκου και στον μικρό του γιο, Ιάσονα. «Δε μου αρέσουν τα ποτέ και τα πάντα. Είμαι μια… μίξη μπαμπάδων. Με την Τζένη είμαστε φίλοι πλέον. Δεν έχουμε πολλά μυστικά μεταξύ μας. Ο Ιάσωνας πάει Πέμπτη δημοτικού, είναι ήσυχος, παίζει πιάνο, τραγουδάει καλά, οπότε νομίζω πως αυτός θα πάει προς τα εκεί».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top