Μαυρικίου για Κιβωτό του Κόσμου: Είχα καταλάβει πως κάτι δεν πάει καλά

Τι είπε για τις συναυλίες που είχε δώσει στη δομή

«Αισθάνομαι ότι κάτι είχα αφουγκραστεί ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ», είπε για την Κιβωτό του Κόσμου ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο οποίος έχει δώσει αρκετές συναυλίες στη δομή / Βίντεο: Mega

Στο θέμα της Κιβωτού του Κόσμου, που έχει σοκάρει το πανελλήνιο με τις καταγγελίες για κακοποίηση ανηλίκων, αναφέρθηκε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο οποίος έχει δώσει αρκετές συναυλίες στη δομή.

Όπως είπε, μιλώντας στο Mega, ο ίδιος είχε κάνει πολλές συναυλίες εκεί και κάτι τον έκανε να νιώθει περίεργα, όποτε βρισκόταν σε αυτό το μέρος.

Κιβωτός του Κόσμου: «Με την έγκριση του πατέρα Αντώνιου οι σκληρές τιμωρίες»

«Κιβωτός του Κόσμου»: Το προφίλ του πατέρα Αντώνιου

«Έπαθα σοκ. Έχω κάνει συναυλίες για την Κιβωτό. Θα τολμήσω να πω ότι πάντα κρατούσα μια πισινή, κάτι με έκανε να νιώθω περίεργα με τον πατέρα Αντώνιο. Δεν θέλω να πω πολλά ακόμα», είπε ο μουσικός καλλιτέχνης.

«Έχω κάνει συναυλίες για την Κιβωτό. Θα τολμήσω να πω ότι πάντα κρατούσα μια πισινή, κάτι με έκανε να νιώθω περίεργα με τον πατέρα Αντώνιο», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου / Intime - Νικόλας Γεωργίου

Τσουνάμι αποκαλύψεων για Κιβωτό του Κόσμου: Καταθέτει και ο πατήρ Αντώνιος

Κιβωτός του Κόσμου: Η επιστολή των παιδιών για τον πατέρα Αντώνιο

«Έχω πάει πολλές φορές στην Κιβωτό. Έχω μπει σε αυτά τα γραφεία, σε αυτά τα δωμάτια, σε αυτό το κτίριο, πολλές φορές. Αισθάνομαι ότι κάτι είχα αφουγκραστεί ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ», πρόσθεσε.

Αγνώριστος ο Μαυρίκιος Μαυρικίου - Η τεράστια αλλαγή του μέσα στα χρόνια!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top