«Κάθε μέρα ζητάω συγγνώμη από την πρώην σύζυγό μου κι από τον Θεό»

Όσα αποκάλυψε πολύ γνωστός Έλληνας ηθοποιός

Δείτε τη συνέντευξη του ηθοποιού στην εκπομπή του OPEN, Εμείς

Είναι πολύ ταλαντούχος και για πάνω από δύο δεκαετίες προσφέρει το γέλιο τόσο στο θεατρικό όσο και στο τηλεοπτικό κοινό.

Ο λόγος για τον Κώστα Αποστολάκη που μίλησε στην εκπομπή Εμείς σε ένα διάλειμμα από τις πρόβες της παράστασης Τι είδε ο μπάτλερ.

Κώστας Αποστολάκης: «Σαν τον εαυτό μου δεν έχω αγαπήσει άλλον άνθρωπο»

Από τα καμαρίνια του θεάτρου Άλμα αναφέρθηκε στην υποκριτική, την πίστη στον Θεό και τη μεγάλη συγγνώμη που ζητάει καθημερινά από την πρώην σύζυγό του, τη γνωστή δημοσιογράφο Αμέλια Αναστασάκη.

Ο Κώστας Αποστολάκης είναι στις συνεντεύξεις του... αφοπλιστικά ειλικρίνης!

Ο Κώστας Αποστολάκης είναι στις συνεντεύξεις του... αφοπλιστικά ειλικρίνης!

«35 χρόνια προσπαθούσα να φτιάξω κάτι μόνος μου και δεν έφτιαξα τίποτα. Τα "εγώ" μου δεν μπορούσαν να συννενοηθούν. Πίστευα στα ταρώ, στη χαρτομαντεία, στην τύχη, στα όνειρα, στα φαντάσματα αλλά όχι στον Θεό. Πώς γίνεται να υπάρχουν όλα τα μεταφυσικά εκτός από τον Θεό;», εξομολογήθηκε για την στροφή του στην πίστη.

Κώστας Αποστολάκης: Η ζωή στο Άγιο Όρος και η πρόταση για τον «Άγιο Παΐσιο»

Για το θείο σημάδι που του φανερώθηκε, δήλωσε: «Έχεις νιώσει να σου σπάνε τη σπονδυλική σου στήλη; Εγώ το ένιωσα από μπροστά χωρίς να κάνω τίποτα. Ήταν ένα φως. Κι από εκείνη την ώρα ένιωθα μία ευτυχία χωρίς να συμβαίνει τίποτα!».

Ο Κώστας Αποστολάκης με την πρώην σύζυγό του, Αμέλια Αναστασάκη, σε παλιότερη εμφάνισή τους

Ο Κώστας Αποστολάκης με την πρώην σύζυγό του, Αμέλια Αναστασάκη, σε παλιότερη εμφάνισή τους /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Κουράστηκε η ψυχή μου να ζει με ποτά, ξενύχτια, γυναίκες, ψευτιές, διπλωματία, υποκρισία, έπαρση... Με την αλήθεια ήμουν στα μαχαίρια» δήλωσε ο ηθοποιός, ενώ επισήμανε ότι οι επισκέψεις στο Άγιο Όρος του μαθαίνουν να μην έχει ανάγκη την ύλη.

Αποστολάκης: Η δημόσια συγγνώμη στη Σκορδά για την αδιάκριτη ερώτηση

«Τίποτα δεν πήγε καλά στον γάμο μου, γιατί δεν ήμουν όπως πρέπει. Ήμουν εγωιστής και δειλός. Κάθε μέρα ζητάω συγγνώμη από την πρώην σύζυγό μου κι από τον Θεό», κατέληξε ο Κώστας Αποστολάκης που είναι πατέρας μιας κορούλας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top