Νικολάου για Καλό Μεσημεράκι: «Υπάρχει κόπωση, αλλά περνάμε ωραία»

«Θα ήθελα να έχω την πολυτέλεια να κάτσω για έναν χρόνο στο σπίτι μου»

Οι δηλώσεις της Ματίνας Νικολάου για το Καλό Μεσημεράκι στο Mega Καλημέρα

Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν φήμες που θέλουν τον Νίκο Μουτσινά να αλλάζει τηλεοπτική στέγη. Να φεύγει από τον ΣΚΑΪ και να μετακομίζει στον Alpha.

Τέλος το Καλό Μεσημεράκι - «Ο Νίκος Μουτσινάς δε θα είναι στον ΣΚΑΪ»

H συνεργάτιδά του, Ματίνα Νικολάου μίλησε για πώς περνά στο Καλό Μεσημεράκι, αλλά και για το αν γνωρίζει κάτι για τα επόμενα επαγγελματικά βήματα του παρουσιαστή.

Νίκος Μουτσινάς: Απούσα η «Βάνια» - Καλεσμένη πρώτη φορά η Ματίνα Νικολάου

Νίκος Μουτσινάς και Ματίνα Νικολάου σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση/ φωτογραφία NDP

Νίκος Μουτσινάς και Ματίνα Νικολάου σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση/ φωτογραφία NDP
 

«Αυτή η τηλεοπτική χρονιά δεν έχει αλλαγή. Περνάμε ωραία και διασκεδάζουμε. Δεν ξέρω αν ο Νίκος Μουτσινάς έχει μιλήσει με τον Alpha, δε νομίζω να έχει μιλήσει, εγώ πάντως με χαρά θα συνεχίσω και με λύπη θα σταματήσω. Σίγουρα θα είναι για να κάνουμε κάτι άλλο καλύτερο. Ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς για να το συζητάμε, θα δούμε» είπε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Οι δηλώσεις της Ματίνας Νικολάου για το Καλό Μεσημεράκι/ φωτογραφία NDP


 «Το Καλό Μεσημεράκι, πέμπτος χρόνος, καθημερινό live σίγουρα έχει μία κόπωση την οποία θα προτιμούσα να βγάλω από τη ζωή μου. Την κόπωση όμως, όχι την εκπομπή κι αυτό που περνάμε, γιατί περνάμε πολύ ωραία! Θα δούμε, δεν ξέρω. Θα ήθελα να έχω την πολυτέλεια να κάτσω για έναν χρόνο στο σπίτι μου και να ασχοληθώ μόνο με το παιδί μου. Επειδή αυτό δεν μπορώ να το κάνω, ό,τι έρθει και μου κάνει κλικ, θα κάνω αυτό», πρόσθεσε η Ματίνα Νικολάου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top