Σπύρος Μπιμπίλας: «Ηθοποιός από το Ρετιρέ κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Το επικριτικό σχόλιο για τη Νεφέλη Ορφανού από τον πρόεδρο του ΣΕΗ

Δείτε όσα είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην εκπομπή Super Κατερίνα

Την πρόσφατη συνέντευξη της Νεφέλης Ορφανού όπου υποστήριξε τον Πέτρο Φιλιππίδη κι εξέφρασε τις αμφιβολίες της ως προς τις καταγγελίες κατά του ηθοποιού, μιας και η ίδια δεν έχει υποστεί ποτέ τίποτα αντίστοιχο, σχολίασε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Μιλώντας στην εκπομπή, Super Κατερίνα, είπε: «Θα συμβούλευα τους ρεπόρτερ να μην πηγαίνουν για δηλώσεις σε αρκετά μεγαλύτερους ανθρώπους για να μην παίρνουν και τέτοιου είδους απαντήσεις. Το ότι κάποιος δε βιάστηκε δε σημαίνει ότι δε βιάστηκαν κάποιοι άλλοι άνθρωποι… Σέβομαι τη Νεφέλη και την αγαπώ, αλλά νομίζω ότι δεν πρέπει να την πιέζετε». 

Νεφέλη Ορφανού: «Δεν πολυγούσταρα τον Γιάννη Δαλιανίδη»

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΣΕΗ αποκάλυψε ότι ηθοποιός που έπαιζε στο Ρετιρέ έχει καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Νεφέλη Ορφανού & Σπύρος Μπιμπίλας σε θεατρική πρεμιέρα το 2015

Νεφέλη Ορφανού & Σπύρος Μπιμπίλας σε θεατρική πρεμιέρα το 2015 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ελληνίδα ηθοποιός: «Φέρτε εικόνα να τη φιλήσω για Φιλιππίδη και Χαϊκάλη»

«Υπάρχει μια άλλη συνάδελφός της, που έπαιζε στο Ρετιρέ κι έχει καταγγείλει αυτό που της συνέβη… Με πληροφόρησε τώρα για ένα γεγονός που έχει συμβεί πριν 25 χρόνια και το έχει καταγγείλει στις αρχές του Καναδά όπου ζει. Έχει κάνει μια καταγγελία σοβαρότατη για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Κανείς δεν μπορεί να ρίξει λάσπη σε μια καταγγελία. Για να κάνεις μια καταγγελία δεν τρελάθηκες, κάτι πρέπει να σου έχει συμβεί… Κάθε κατάθεση κάθε ανθρώπου πρέπει να λαμβάνεται υπόψιν, είτε είναι υπέρ είτε κατά», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top