Νεφέλη Ορφανού: «Δεν πολυγούσταρα τον Γιάννη Δαλιανίδη»

Όσα αποκάλυψε η «ξινή» από το Ρετιρέ

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή Breakfast@Star

Η Νεφέλη Ορφανού ήταν καλεσμένη στο πλατό τη εκπομπής Στούντιο 4. Όπως είδαμε και στο Breakfast@Star, η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, μιλώντας για την επιτυχημένη σειρά Το Ρετιρέ.

Ελληνίδα ηθοποιός: «Δεν άντεχα να με βλέπω στο "Ρετιρέ"»

Η Νεφέλη Ορφανού υποδύθηκε την «Αμαλία την ξινή» στο Ρετιρέ του Γιάννη Δαλιανίδη

Περιγράφοντας το πώς πήρε τον ρόλο, αποκάλυψε πως δεν είχε σε εκτίμηση τον δημιουργό της, τον αείμνηστο Γιάννη Δαλιανίδη: «Από πίσω από Το Ρετιρέ ήταν ο Γιάννης Δαλιανίδης, που δεν τον πολυγούσταρα αλλά εκείνος με αγαπούσε πολύ. Με επέλεξε από μία προσωπική του φίλη, με αγαπούσε πολύ κι έτσι τον γνώρισα. Τελικά υπήρχε ένας μικρός ρολάκος και λέει "να της τον δώσω;", ήταν για δύο-τρία επεισόδια». 

Ελληνίδα ηθοποιός: «Φέρτε εικόνα να τη φιλήσω για Φιλιππίδη και Χαϊκάλη»

Η ταλαντούχα ηθοποιός βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής Στούντιο 4

Στη συνέχεια εξήγησε τον λόγο: «Δεν τον συμπαθούσα γιατί στη φαντασία μου ήταν συνυφασμένος με ελληνικές ταινίες του συρμού. Μου άρεσαν άλλα πράγματα. Έλεγα, "θα πάω με τον Γιάννη τον Δαλιανίδη;". Ηλιθιότητες... Ο Γιάννης ήταν πολύ καλλιεργημένος άνθρωπος και μεγαλοαστός. Εξαιρετικός. Με λάτρεψε. Δεν ήθελα να πηγαίνω στα γυρίσματα. Έκανε μεγάλη επιτυχία το σίριαλ. Με φώναξε για τρία επεισόδια κι έκανα τρία χρόνια».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top