Νικ Κάρτερ: Ο τραγουδιστής των Backstreet boys αποχαιρετά τον αδελφό του

O 34χρονος Άαρον Κάρτερ βρέθηκε νεκρός στην μπανιέρα του

Δείτε διάφορες φωτογραφίες του Άαρον Κάρτερ

Ο Άαρον Κάρτερ, o μικρότερος αδερφός του Νικ Κάρτερ των Backstreet Boys, πέθανε σε ηλικία μόλις 34 χρόνων, όπως επιβεβαίωσε η οικογένειά του. Με μεγάλη συγκίνηση, ο αδελφός του, τον αποχαιρέτησε με ένα μήνυμα στα social media.

Πέθανε σε ηλικία 34 ετών ο τραγουδιστής Άαρον Κάρτερ!

O Άαρον Κάρτερ, αδελφός του τραγουδιστή Νικ Κάρτερ των Backstreet boys βρέθηκε νεκρός στην μπανιέρα του / Φωτογραφία AP

O τραγουδιστής Άαρον Κάρτερ βρέθηκε νεκρός στην μπανιέρα του, ενώ οι αρχές δεν ανέφεραν τα αίτια του θανάτου του. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό διερευνάται μέχρι και το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας. 

Ο αδερφός του, Νικ Κάρτερ και μέλος του θρυλικού γκρουπ Backstreet Boys, θέλοντας να τον αποχαιρετίσει δημοσίευσε μια σειρά από κοινές παιδικές φωτογραφίες τους. Ο Νικ Κάρτερ ανέφερε, μάλιστα, πως παρόλο που οι σχέσεις με τον αδελφό του δεν ήταν τέλειες, ο ίδιος λυπήθηκε πολύ με τον θάνατό του. 

O Νικ Κάρτερ, μέλος των backstreet boys, έγραψε δημόσια πως παρόλο που οι σχέσεις με τον αδελφό του δεν ήταν τέλειες, ο ίδιος λυπήθηκε πολύ με τον θάνατό του / Φωτογραφία AP

«Ράγισε η καρδιά μου. Παρόλο που ο αδερφός μου και εγώ είχαμε μια περίπλοκη σχέση, η αγάπη μου για αυτόν δεν θα ξεθωριάσει ποτέ. Πάντα κρατούσα την ελπίδα ότι με κάποιον τρόπο, κάποια μέρα θα ήθελε να βαδίσει σε έναν υγιή δρόμο και τελικά να βρει τη βοήθεια που τόσο χρειαζόταν. Μερικές φορές θέλουμε να κατηγορήσουμε κάποιον ή κάτι για μια απώλεια, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο εθισμός και η ψυχική ασθένεια είναι ο πραγματικός εχθρός εδώ».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Carter (@nickcarter)

 

«Θα μου λείψει ο αδερφός μου περισσότερο από όσο θα μπορούσε κανείς να ξέρει. Σε αγαπώ Τσιζ. Τώρα μπορείς επιτέλους να έχεις τη γαλήνη που δεν θα μπορούσες να βρεις ποτέ εδώ στη Γη... Σ’ αγαπώ αδελφέ μου», έγραψε ο Νικ Κάρτερ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top