Φαίη Σκορδά: Η συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη στη Ρώμη

«Εκείνη μου έλεγε για τη δουλειά, και εγώ ήθελα να της πω για τα προσωπικά»

Τι είπε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της για τη συνάντηση που είχε στη Ρώμη με την Ελένη Μενεγάκη / Βίντεο: Πρωινό Μας - ΣΚΑΙ

Στη Ρώμη πήγε για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου η Φαίη Σκορδά μαζί με τους γιους της και εκεί συνάντησε και την Ελένη Μενεγάκη, η οποία είχε πάει με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο και τις μεγάλες κόρες της, Λάουρα και Βαλέρια.

Ελένη Μενεγάκη: Με white και black casual outfit στους δρόμους της Ρώμης

Η Φαίη Σκορδά το πρωί της Δευτέρας μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Μας» στον ΣΚΑΪ για τη συνάντηση που είχε με την Ελένη Μενεγάκη.

«Είχε πάρα πολύ κόσμο στην Ιταλία. Έψαχνα μια βδομάδα πριν να βρω Έλληνα ή Ελληνίδα ξεναγό για να δούμε κάποια μνημεία και να μας μιλήσουν για αυτά και δεν βρήκα ποτέ. Συνάντησα και εγώ κόσμο! Συνάντησα την Ελένη μαζί με τον Μάκη και τις δύο κόρες. Πήγα και της μίλησα, πολύ γλυκιά και όμορφη.

Να της πούμε και χρόνια πολλά, είχε γενέθλια και τα γιόρτασε στην Ρώμη. Έχει κάτι στο βλέμμα της αυτή η γυναίκα που σε μαγνητίζει. Ήθελα να κάτσω να της μιλήσω. Εκείνη μου έλεγε για τη δουλειά, και εγώ ήθελα να της πω για τα προσωπικά. Πολύ ήσυχη η ενέργειά τους ως οικογένεια» είπε η Φαίη Σκορδά.

Μενεγάκη στη Ρώμη

Ελένη Μενεγάκη στη Ρώμη

Τις φωτογραφίες τις ανέβασε η Ελένη Μενεγάκη στο προφίλ της στο Instagram

Βανδή – Μπισμπίκης: «Λιώνουν» από έρωτα ανταλλάσσοντας ένα γλυκό φιλί

Μάλιστα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι συνάντησε και τον Βασίλη Μπισμπίκη στα στενά της πόλης αλλά όχι τη Δέσποινα Βανδή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top