Χαμός με Καινούργιου - Μουτίδου: Η ανάρτηση που εξόργισε την παρουσιάστρια

«Τι εννοεί η Σοφία Μουτίδου. Της κάναμε κάτι;»

Η Σοφία Μουτίδου δέχθηκε μέχρι και απειλές για το βίντεό της - Βίντεο αρχείου από την εκπομπή Super Κατερίνα

Κακός χαμός στο Instagram με την Κατερίνα Καινούργιου και τη Σοφία Μουτίδου. Ξέσπασε κόντρα ανάμεσα στις δύο Ελληνίδες celebrities και όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια δημοσίευσε σε ένα Insta story της μία φωτογραφία με τη Δέσποινα Βανδή.

Την ανάρτησή της αυτή κοινοποίησε στη συνέχεια στο δικό της προφίλ η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου σχολάζοντας: «λίγο ακόμα πρέπει». Όσοι είδαν το σχόλιο αυτό της Μουτίδου κατάλαβαν ότι ήταν υπονοούμενο για… αισθητικές παρεμβάσεις.

μουτίδου καινούργιου

Μόλις η Κατερίνα Καινούργιου είδε το post και το σχόλιο της Σοφίας Μουτίδου, απάντησε δημόσια με νέα ανάρτηση στην οποία την έκανε και ταγκ.

«Τι εννοεί η Σοφία Μουτίδου. Της κάναμε κάτι; Την ενόχλησε κάτι στη φώτο; Γυναικεία αλληλεγγύη σου λέει μετά… Αλήθεια… δεν καταλαβαίνω! Καλό βράδυ», έγραψε αρχικά και στη συνέχεια ανέβασε ένα ακόμα Instastory και έγραψε: «Τα κορίτσια στηρίζουν τα κορίτσια. Εγώ πάντως αυτό θα το τηρώ για ΠΑΝΤΑ. Έτσι με έμαθε η μαμά μου. Καλό βράδυ φίλοι μου».

μουτίδου καινούργιου 02

μουτίδου καινούργιου -2

Ως τελική της απάντηση η Σοφία Μουτίδου έδωσε την εξής: «Δε με ενόχλησε κάτι. Έβαλα απλά έναν τίτλο. Εσείς δε βάζετε καθημερινά σε όλους/όλες/όλα; Η αλληλεγγύη η δική σας πού είναι;»
Χαμός με Καινούργιου - Μουτίδου: Η ανάρτηση που εξόργισε την παρουσιάστρια

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top