Πρωταγωνιστής του Σασμού: «Μέχρι τα 25 η ζωή μου ήταν μια κόλαση!»

Όσα αποκάλυψε ο πολύ έμπειρος ηθοποιός από την Κρήτη

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του ηθοποιού στο Στούντιο 4

Εδώ και χρόνια έχει υπάρξει «εργάτης» του θεάτρου, ωστόσο έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό πέρυσι με τον ρόλο του «Παπά Μιχάλη» στον Σασμό του Alpha.

Μιχάλης Αεράκης: «Στα 7 έγινα ο άνδρας του σπιτιού. Πουλούσα λαχεία»

Ο λόγος για τον Μιχάλη Αεράκη που το μεσημέρι της Τετάρτης ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ, όπου μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια στην Κρήτη και γιατί χρειάστηκε να μεγαλώσει απότομα.

Ο «Παπά Μιχάλης» του Σασμού έχει μια άκρως ενδιαφέρουσα ζωή κι εκτός μικρής οθόνης!

Ο «Παπά Μιχάλης» του Σασμού έχει μια άκρως ενδιαφέρουσα ζωή κι εκτός μικρής οθόνης!

Σε ερώτηση του Θανάση Αναγνωστόπουλου για το πως ήταν η ζωή του μέχρι τα 25 που αποφάσισε να γίνει ηθοποιός, απάντησε: «Μια κόλαση! Εγώ κατάγομαι από ένα ορεινό χωριό της Κρήτης πολύ γνωστό, τα Ανώγεια. Εκεί μεγάλωσα απότομα στα επτά μου. Έφυγε ο πατέρας μου μετανάστης στη Γερμανία. Ένα βράδυ του χειμώνα μου είπε ότι "από αύριο θα είσαι ο άντρας του σπιτιού". Τότε εγώ έγινα άντρας. Δεν ξέρω τι σημαίνει παιδικό παιχνίδι. Η συμπεριφορά μου ήταν ενός άντρα. Παρατηρούσα τους συγχωριανούς μου τους μεγάλους σε ηλικία πως περπατούν και κάθονται… Ήμουν επτά χρονών στο καφενείο κι έμπαινε ένας κι έλεγα του καφετζή να τον κεράσει». 

Μιχάλης Αεράκης: «Έχω επίσημη πρόταση να με κάνουν παπά. Θα δούμε»

Ο Μιχάλης Αεράκης με τον Στέλιο Μάινα σε σκηνή από τον Σασμό

Ο Μιχάλης Αεράκης με τον Στέλιο Μάινα σε σκηνή από τον Σασμό

«Μου έλειπε κάθε στιγμή ο πατέρας. Βλέποντας τους συνομήλικούς μου να είναι με τους πατεράδες τους. Υπήρχε ένα σφίξιμο μέσα στην καρδιά μου, που είναι ο δικός μου ο πατέρας; Ευτυχώς αναπλήρωσε αυτό το κενό ο αδερφός της μάνας μου, ο οποίος ήταν ο πατέρας μου, ο καθοδηγητής μου», εξομολογήθηκε ο Μιχάλης Αεράκης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top