Διονύσης Σχοινάς: «Κάθε μέρα την αποχώρηση και τον Μαζωνάκη θα σκέφτομαι;»

Σχοινάς και Γαρμπή στην παρουσίαση βιβλίου του Γιώργου Αρσενάκου

Δείτε στο βίντεο τι δήλωσαν στις κάμερες ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς πήγαν στην παρουσίαση βιβλίου του Γιώργου Αρσενάκου στο κέντρο της Αθήνας, το βράδυ της Τρίτης.

Το ζευγάρι έκανε δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία, με τον Διονύση Σχοινά να απαντά -για μια ακόμη φορά- για την αποχώρησή του από το νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανιζόταν με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

«Έχει περάσει αυτό παιδιά, υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα, παιδιά, σας παρακαλώ πολύ. Θα σκέφτομαι κάθε μέρα την αποχώρησή μου από το κέντρο και τον Γιώργο Μαζωνάκη; Έτσι έπρεπε να γίνει και έτσι έγινε», σχολίασε ο γνωστός καλλιτέχνης. 

Καίτη Γαρμπή: Έστειλε εξώδικο στο μαγαζί που τραγουδά ο Γιώργος Μαζωνάκης

Όσο για τη σχέση του με τη σύζυγό του, Καίτη Γαρμπή και για την οικογένειά τους, είπε: «Τρία άτομα, μία γροθιά! Μία γροθιά είμαστε. Από τρεις η γροθιά σπάει πιο πολύ από ότι από έναν!». 

Διονύσης Σχοινάς - Καίτη Γαρμπή

Διονύσης Σχοινάς - Καίτη Γαρμπή / Φωτογραφία: NDP

Γιώργος Αρσενάκος για τα βραβεία MAD: «Δεν ντρέπομαι και δε φοβάμαι να παραδεχτώ όταν κάπου κάνω λάθος»

Ο CEO της Panik Records ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για την Ελένη Φουρέιρα, αλλά και το πολυσυζητημένο περιστατικό στα Mad VMA, όπου ο ίδιος και η Ζόζεφιν απώθησαν έναν παρευρισκόμενο που κουβαλούσε νερά.

«Η Ελένη Φουρέιρα είναι στην πιο δημιουργική της φάση. Κυκλοφορεί τη μια επιτυχία μετά την άλλη και σε αυτή τη φάση ετοιμάζει την περιοδεία της που θα ξεκινήσει την άνοιξη. Οι συναυλίες της το καλοκαίρι ακυρώθηκαν γιατί είχε ένα θέμα υγείας. Εγώ είμαι εδώ για να απαντήσω για τα επαγγελματικά της θέματα. Για τα προσωπικά απαντάει η ίδια για τον εαυτό της» είπε στην κάμερα του Happy Day σχετικά με την Ελένη Φουρέιρα ο Γιώργος Αρσενάκος.

Για το περιστατικό στα βραβεία Mad o ίδιος σχολίασε: «Θεωρώ ότι έχει δίκιο ο κόσμος, είναι σωστά τα σχόλια που έκαναν ότι ήταν μία λάθος χειρονομία. Βεβαίως! Και δεν ντρέπομαι και δε φοβάμαι να παραδεχτώ όταν κάπου κάνω λάθος. Κανείς δε ξέρει και ο κόσμος δεν είναι δουλειά του να ξέρει τι ένταση είχαμε και τι δυσκολία τραβήξαμε. Οπότε όλος αυτός ο εκνευρισμός το να βγαίνει σε μια χειρονομία, ναι, ήταν λάθος».

Όσο για την Eurovision είπε στην κάμερα του Breakfast@star ότι η πρόταση της Panik δε θα είναι η Ζόζεφιν:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top