Καίτη Γαρμπή: Έστειλε εξώδικο στο μαγαζί που τραγουδά ο Γιώργος Μαζωνάκης

Mετά το εξώδικο, η γνωστή τραγουδίστρια προχωρά στην αντεπίθεση

«Φουντώνει» κι άλλο η κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες εβδομάδες ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και τον Διονύση Σχοινά με την Καίτη Γαρμπή.

Εξώδικο σε Σχοινά – Γαρμπή: Τους ζητούν 60.000 ευρώ

Η Καίτη Γαρμπή έστειλε εξώδικο στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Γιώργος Μαζωνάκης

Η Καίτη Γαρμπή έστειλε εξώδικο στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Γιώργος Μαζωνάκης/ Φωτογραφία NDP

Έτσι μετά το εξώδικο που δέχτηκε από το νυχτερινό μαγαζί, όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης, το ζευγάρι προχώρησε στην αντεπίθεση. Συγκεκριμένα η πλευρά της Καίτης Γαρμπή αποφάσισε να απαντήσει κι εκείνη με εξώδικο στο νυχτερινό κέντρο.

Kαίτη Γαρμπή: Η ανάρτηση μετά το εξώδικο από γνωστό νυχτερινό κέντρο

Σε σκληρή γλώσσα, διαλευκάνει τα πάντα και ειδικότερα το ζήτημα για την προκαταβολή των 20.000 ευρώ, που είχε λάβει στο παρελθόν η τραγουδίστρια από το κέντρο διασκέδασης.

Η γνωστή ερμηνεύτρια ξεκαθαρίζει μέσω του δικηγόρου της, ότι τα χρήματα αυτά τα πήρε για μια συνεργασία που τελικά δεν έγινε, χωρίς ωστόσο η ίδια να φέρει ευθύνη, καθώς είχε κάνει δεκάδες πρόβες με την ορχήστρα της.

Θυμίζουμε πως ο λόγος που η Καίτη Γαρμπή δέχτηκε εξώδικο, είναι επειδή εισέπραξε χρήματα για εμφανίσεις που ματαιώθηκαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και είχε αποφασιστεί να συμψηφιστεί με τις τωρινές εμφανίσεις του συζύγου της. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top