Άκης Πετρετζίκης: «Η σύζυγός μου τρώει πίτσες και εγώ βραστό κοτόπουλο»

Ο μικρός Αχιλλέας είναι ο μεγάλος θαυμαστής του

Η συνέντευξη του Άκη Πετρετζίκη σττην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται»/ Κυριακή 16/10/2022

Ο Άκης Πετρετζίκης σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη μίλησε για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τη σύζυγό του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ αλλά και τις διατροφικές του συνήθειες.

Μπορεί να τον βλέπουμε να φτιάχνει διάφορες λιχουδιές, αλλά εκείνος τρέφεται με κοτόπουλο και μπρόκολο. Αντιθέτως, η σύζυγός του έχει πολύ καλό μεταβολισμό και τρώει πίτσες και πιτόγυρα.

«Τρέφομαι λίγο μονόχνοτα με κοτόπουλο, μοσχάρι, μπρόκολο. Αυτά τα φτιάχνει η Κωνσταντίνα όλα στον ατμό. Μαγειρεύω για την Κωνσταντίνα, άλλα φαγητά τρώω εγώ και άλλα εκείνη. Είναι τυχερός άνθρωπος. Δεν υπάρχει ο μεταβολισμός της, δεν το έχω ξαναδεί αυτό σε άνθρωπο. Τρώει τις πίτσες που τις φτιάχνω, πατατάκια και πιτόγυρα και εγώ τρώω βραστό κοτόπουλο και θα τη βλεπω και θα είμαι… οκ. Έχω δουλέψει όλη μέρα σε μαγαζιά και έχω φάει όλη τη σαβούρα. Άμα δεν προσέχω τα παίρνω έτσι τα πέντε κιλά» αποκάλυψε ο Άκης Πετρετζίκης στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται».

Άκης Πετρετζίκης: Ο γιος του τρώει το μήλο του και βλέπει την εκπομπή του

Στην καλύτερη φάση της ζωής του βρίσκεται ο Άκης Πετρετζίκης, αφού τα επαγγελματικά, αλλά και η προσωπική του ζωή πάνε από το καλό στο καλύτερο.

Πετρετζίκης: Δείχνει τα ρουχαλάκια της νεογέννητης κόρης του και «λιώνει»

Πριν από λίγες εβδομάδες η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι χαρίζοντας στον γιο τους, Αχιλλέα, μία αδερφούλα.

Άκης Πετρετζίκης: Δείτε τον να... προπονείται με τον γιο του, Αχιλλέα!

 

Ο μοναχογιός του γνωστού σεφ φαίνεται πως είναι ο μεγαλύτερός του θαυμαστής, μιας και δε χάνει την ευκαιρία να βλέπει τον διάσημο μπαμπά του στην τηλεόραση.

Ναταλία Γερμανού για Άκη Πετρετζίκη: «Με πέταξε από την κουζίνα κλωτσηδόν» 

Έτσι και το μεσημέρι της Κυριακής (17/10), απόλαυσε το μηλαράκι του παρακολουθώντας την εκπομπή του. «Βλέπω τον μπαμπουινο μου και απολαμβάνω το μηλαράκι μου» έγραψε με χιούμορ στην ανάρτησή του στο Instagram ο Άκης Πετρετζίκης.

Ο γιος του Ακη Πετρετζίκη, Αχιλλέας, τρώει το μήλο του και βλέπει τον μπαμπά του στην τηλεόραση/ Instagram

Ο γιος του Ακη Πετρετζίκη, Αχιλλέας, τρώει το μήλο του και βλέπει τον μπαμπά του στην τηλεόραση/ Instagram
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top